Bu başlıkta herkes çocukken oynadığı ilk pc/ps oyunlarının isimlerini dilerse oyunun coverıyla birlikte paylaşabilir. Nostaljik bir ortam yaratabiliriz.
Benim için PS'de :
Benim için PS'de :
Çocukluğunuzda Oynadığınız Video Oyunları
|
Bu başlıkta herkes çocukken oynadığı ilk pc/ps oyunlarının isimlerini dilerse oyunun coverıyla birlikte paylaşabilir. Nostaljik bir ortam yaratabiliriz.
Benim için PS'de : İlk oynadığım 50 oyun arasında yer alır kendileri. Tabi ki arcade salonlarda değil. Bir de bu var. Bu da.Bunlar bilgisayarda oynadığım ilk oyunlardan.
Sinkaf-ül Tertibat
05-07-2016, 12:15
Pc'deki çakma Mario ve Windows oyunlarını saymazsak sanırım ilk oynadığım oyun Safrosoft RoX diye bir şeydi.
Bizim zamanımızda elektrik yoktu. IPhone'umuzu şarj edemiyorduk.
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları Her ne kadar ben doğmadan önce çıkmış olsa da küçükken hem NES hem de SNES oynatan "atarimle" az oynamamıştım bu oyunu. Aynı şekilde;
05-07-2016, 23:06
Atari zamanında oynadım hepsini
Ördek Vurma.İlk olarak oynadığı oyunlardan.Oyuna özel tüfekle vurduğumu hatırlıyorum. Contra.Üst komşumuzda vardı bu oyun.kimbilir kaç kere bitirmişizdir zamanında :'( Popeye.Bu oyunda aynı şekilde üst komşuda vardı en çok oynadıklarımızdan birisiydi. Daha birçok oyun var aklıma gelen ama hepsini yazmaya üşendim :D
06-07-2016, 02:51
(Son Düzenleme: 06-07-2016, 02:51, Düzenleyen: HulkSpider03.)
Bizim zamanımızda oyun yoktu misket alır mahalleli abilerin misketlerimizi çalana kadar oynardık...
09-07-2016, 01:42
Atari zamanından hatırladıklarım:
Cupa diye Küba devrimini anlatan fidel castro ve che guevara olarak tüm adayı ele geçirmeye çalıştığımız aksiyon dolu oyundu, müzikleri falan harikaydı. Kırmızı bir kasetti. Ataride sonuna kadar oynayıp bitirebildiğim nadir oyunlardandı. (o zamanlar save mave hak getire, televizyonu açık bırakıp gidiyorduk :D) Bin tane silah vardı, tank vs. kontrol edilebiliyordu. Robocop 4, bunda da farklı silahlar vardı ama biraz zordu. Power Rangers oynamayan yoktur herhalde. Batman, atari oyunu olmasına rağmen yine karanlık bir havası vardı. Resimleri birebir bulabildiğime şaşırdım, tek oynayan olmadığıma da sevindim. Her ne kadar Tekken 3 oynamasam da Tekken 6'yı sıklıkla ps cafelerde oynarız arkadaşlarla.
09-07-2016, 07:02
(Son Düzenleme: 09-07-2016, 10:47, Düzenleyen: Duman.
Düzenleme Nedeni: EDİT
)
Sen de iyice yaşlattın kendini ha. Duyanda 50 yaşındasın sanacak.
09-07-2016, 10:04
Age Of Empires : Strateji oyunlarına attığım ilk adım... Tabi bu tahtı Empire Earth ile paylaştığını söyleyebilirim. Empire Earth : Age Of Empires kadar iyi olan efsane bir strateji oyunu. 2. oyun ile serinin bozulduğunu düşünenlerdenim. 3. oyundan bahsetmiyorum bile. Half-Life : Tek bir kelime ile efsane. Çocukken sıkıntıdan en az 5-6 defa bitirmişimdir. Call Of Duty : Atmosferini çok sevdiğim ve yine sıkıntıdan çok fazla baştan sonra bitirdiğim oyun. Tabi multiplayer olarak da uzun süre oynadım. Ford Racing : Yarış oyunlarını bana tanıtan oyun olsa da o oyundan sonra fazla yarış oyunu oynamadım. Sevmediğim bir kategoride mükemmel bir deneyim yaşatmıştır. Max Payne : Mükemmel atmosfer,mekanikler ve BULLET TIME! kısaca mükemmel bir oyundu. Power Rangers : Çocukken sahip olduğum ataride oynadığım efsane oyun. Oyunda ne kadar beceriksiz olduğumu hala hatırlarım. Mario : Henüz bilgisayar ne demek bilmezken elime sıkıştırılan Atari'de durmadan oynadığım oyun.
09-07-2016, 10:38
Olmadan olmaz.Vay be ne günlerdi.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
09-07-2016, 13:57
(Son Düzenleme: 09-07-2016, 14:00, Düzenleyen: Oberhauser.)
Generals, Crash Bandicoot ve Tekken' i de çok oynadım ama onlar söylenmiş zaten. Feed Your Head !!
|
|