Hearthstone'un yeni eklentisi Forged in the Barrens'dan duyurulan kartlar bu konu altında paylaşılır ve yorumlanır.
Bilgi: Hearthstone - Forged in the Barrens Kart Tanıtımları ve Bilgiler
|
20-02-2021, 12:08
Enrage'i kaldırıp Frenzy diye eklemişler sanırım. Keyword Enrage diye kalsaydı aynı şekilde işlerdi.
20-02-2021, 15:29
Frenzy sanırım bir kereliğine çalışıyor ama benzer prensiplerin olduğu doğru. Mankrik ilginç olmuş bir de.
20-02-2021, 15:31
Frenzy: Gain +3 Attack ile Enrage: Gain +3 Attack arasında fark olduğunu sanmıyorum. Tek fark tasarımsal olarak Frenzy'e Spellburst'ı andıran "etkiler" vermişler, Frenzy genellikle minionun statlarının yükselmesi şeklindeydi.
23-02-2021, 10:12
Artık her sınıfın büyülerine farklı bir isim mi vermişler? Ne kadar gerekliydi bilmiyorum, zaten kartlar sınıflara özgü bir şekilde dizayn ediliyordu. Şimdi fazladan öğrenilmesi gereken terimler var. Hearthstone "basitlik" anlayışından gittikçe uzaklaşıyor.
Ayrıca Hearthstone'un sayfasında normalde kartların hangi gün ve saatte duyurulacağı eklenti duyurulur duyurulmaz yazardı. Şimdi yazmıyor, ben mi göremiyorum yoksa daha belli mi değil acaba? https://playhearthstone.com/en-us/cards
23-02-2021, 12:14
Maksat belli kategorideki büyüleri hedef alan kartlar tasarlayabilmek. Sınıf sınıf değil fakat Priest genellikle Holy kategorisinde (ki Light olmalıydı ismi), Warlock genelde Fel kategorisinde büyülere sahip. Druid ile Shaman Nature kategorisinde, bunların yanı sıra Arcane (Mage), Fire (Mage) ve Frost (Mage + Shaman) kategorileri var ki bana kalırsa doğru bir kategorilendirme olmamış. Eğer Fire ve Frost diye ayırıyorsan Lightning diye de kategori yapabilirdin.
Ya Fire, Frost, Lightning ve (Nature yerine) Earth diye 4 kategori olacaktı ya da tüm bunların hepsi Elemental kategorisinde olacaktı. Şimdi ikisinin ortası seçilmiş.
10-03-2021, 20:28
Sonunda yeni kart duyuruları için tarihler paylaşılmış. 16 Mart'ta başlıyor.
https://playhearthstone.com/en-us/cards
10-03-2021, 20:32
Sabah kontrol etmiştim daha tarihler geldi mi diye, önce benim bakıp vazgeçmemi beklemişler herhalde.
17-03-2021, 10:23
Mage için ilginç bir legendary ve onunla birlikte gitsin diye ilginç bir kart gelmiş. Kazakus da dönüş yapmış. Bakalım ilerleyen günlerde neler tanıtılacak.
18-03-2021, 15:43
Spell Hunter için Call of the Wild tarzı bitirici bir kart lazım. Yoksa oynanması zor. Belki ilerleyen günlerde o tarz bir şey gelir.
Oynatılmak istenen kartların X mana X/X+1 statlara sahip olmasından sıkıldım. Biraz 5 mana 3/6 görelim, 4 mana 5/3 görelim vs.
Deste yok eden Warlock devam etsin istiyorlar herhalde.
22 Mart'ta kart tanıtım yayını olacakmış. Eklentinin tüm kartları o gün belli olur diye tahmin ediyorum. |
|
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi