Bilgi: Hearthstone - Journey to Un'Goro Kart Tanıtımları ve Bilgiler
Silah kırmayı pirate patlamadan önce de her destemde kullanırdım ben. Karşına mage falan gelse bile 2 mana 3/2 fena kart değil
Ara
(30-03-2017, 23:12)Hammurabi : Silah kırmayı pirate patlamadan önce de her destemde kullanırdım ben. Karşına mage falan gelse bile 2 mana 3/2 fena kart değil

Ki zaten pirate'den öncede medivh desteleride vardı baya.2 Mana 3 2 her zaman iyide 3 Mana 2 1 sadece silence için değmez
Ara
bir silence sayesinde oyun kazanabilirsiniz beyler bunu biliyosunuz demi :D
Ara
Ben silence'a laf etmedim ki zaten baykuş da fena kart değil ayrıca :D Önemli olan stat değil işlevi
[+] 1 üye Hammurabi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bende silence birşey demedim zaten benim demeye çalıştığım karşına her druid geldiğinde destende 1 yada 2 tane (oda belki) olan silence 'ı adamın kullanıp kullanmadığını dahi bilmediğin minyona saklamak.
Ara
Sylvanas'ın wild geçecek olmasının nedeni bu kart olsa gerek. Çünkü wild geçecek olana 5 kart duyurulurken Sylvanas için '' yeni gelecek kartlarla kombine edildiğinde aşırı güçlü olacak '' denmişti.
IMG_0062-300x427.png

ravasaur-runt-1-300x429.png
[+] 1 üye ZenderX nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
https://www.twitch.tv/playhearthstone

Son kart tanıtımı yapılıyor.
YOUR HERO POWER BECOMES "GIVE A FRIENDLY BEAST +2/+2" ? Beyler napıyosunuz ya
Ara
Hunter kulübüne bekleriz eklentinin çıkışı sonrası :))))
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Eklenti çıksın da geliriz. Gerçi packlerden ne çıkacağına da bağlı biraz :D
Ara
Mage'in "take an extra turn" quest'i var.
Yeni gelen Mage Questini tamamen shadowverse oyunundan çalmışlar spell kullandığınız zaman 5 manaya ekstra tur kazanıyorsunuz (tur bitirince rakibe geçmeyip mana vs dolup size geliyor gene ) geçmiş olsun herkese şimdiden...
Ara
Kartlar fena beyler. Warhammer 2 her ne kadar beni üzmüş olsada Un Goro bunu telafi etti :D
Ara
Rogue'e gelecek yeni karakter Nazi çıktı beyler...
Ara
6 Nisan'da geliyor beyler yayın :D
Ara
1200 Altın birikti şuan. Beklemedeyim.
Ara
Bende de 1040 var birikmiş. Pek umutlu değilim ama bu altınla gelen destelerden bir şey çıkacağına. Şu Hunter kahraman gücü gelsin yeter. :D
2300 var bende, 3 pack de tavern brawldan var. 30 pack açarım herhalde :D 150 kart kaç legendary gelir acaba , 1? 2? :D 0 ?? :D:D
Ara
bende 0 altın var hadi hayırlısı :smiling:
[+] 1 üye Kher nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
C8TdTB_UMAAriDz.png:large

:think:

Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.