Biraz Yardım
Öncelikle merhabalar Hearts of İron 4 oynarken yeni bir silah araştırıyorum, üretiyorum ama nedense "deploy" tuşuna bastığımda askerler eski silahlarla çıkıyor.

Örenk olarak: Şimdi, Kar98 silahlı bir tümenim var ve ben MP 38 silahını araştırıp üretiyorum ama askerlerimin elinde kar98 kalmaya devam ediyor.Bu savaşı etkiliyor mu? Ve silah neden değişmiyor? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ara
Her birlikler üretildiğinde belirli ekipmanlarla başlıyor eğer yeni silahlara geçmesini istiyorsanız birliklerin tümen düzeninden kullanacakları silahları belirleyebilirsiniz yada eski silahları lojistik sekmesinden silebilirsiniz. Bunları yapmasanız bile zamanla birlikler ekipmanlarını kullandıkça yeni silahlarla ekipmanlarını değiştirecektir.
Ara
(18-11-2022, 21:42)Pharmacist : Her birlikler üretildiğinde belirli ekipmanlarla başlıyor eğer yeni silahlara geçmesini istiyorsanız birliklerin tümen düzeninden kullanacakları silahları belirleyebilirsiniz yada eski silahları lojistik sekmesinden silebilirsiniz. Bunları yapmasanız bile zamanla birlikler ekipmanlarını kullandıkça yeni silahlarla ekipmanlarını değiştirecektir.
Gerçeketn çok teşekkür ederim.Bana çok yardımcı oldunuz. :grinn:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.