İleti Sayısı: 12
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
bu ne anlama geliyor emir veriyorum birlik sarı ünlem yüzünden emir dinlemiyor?
•
İleti Sayısı: 1,911
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
49
Emiri uygularsa supply sıkıntısı çekecegi içindir. Yada verdiğin emir uygulanamaz durumdadır. Eğer birincisi ise yol ve sivil fabrika yapmaya çalış o bölgeye, bombalanan yolları onar, yapabiliyorsan deniz üssü kur. Böylece supply limit artacaktır.Yine de elverişssiz bir bölgeye fazla birim sokmamaya çalış
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Eğer diyosan ben bunları umursamadan oyanayacam diyorsan önceliği >>> yap sonradan adolf hitler emiri ver
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
supply sıkıntısı çekecekmiş yada başka sıkıntılı yıpratıcı etkenler varmış. Eğer buna rağmen ben ilerlicem benzimlerin donsun banane ya diyosan birliklerini ölüme gönder emrin uygulanması içinde önceliği >>> yap adolf hitler emiri espri.
Ama şey belki ondan değilde emir tam atanmadığından olabilir. Emri tekrar atamaya çalışırsan düzelir. (Eğer supply organisasyon sıkıntısı falan yoksa)
•
İleti Sayısı: 88
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Gördüğüm kadarıyla iki sebebi var birincisi emri uygularsa supply sıkıntısı yaşayacak ondan çıkıyor. İkinci ihtimal de Sınır hattı veya saldırı planında o orduda herhangi bir emir içerisine katılmamış birimlerdir. Bu ihtimalde seçili ordundaki bazı birimlerin yanında bu işaret varsa böyle.
Sonsuzluk ırmağının peşinden
•