Birliğin yanındaki sarı ünlem
bu ne anlama geliyor emir veriyorum birlik sarı ünlem yüzünden emir dinlemiyor?
Ara
Emiri uygularsa supply sıkıntısı çekecegi içindir. Yada verdiğin emir uygulanamaz durumdadır. Eğer birincisi ise yol ve sivil fabrika yapmaya çalış o bölgeye, bombalanan yolları onar, yapabiliyorsan deniz üssü kur. Böylece supply limit artacaktır.Yine de elverişssiz bir bölgeye fazla birim sokmamaya çalış
Ara
Eğer diyosan ben bunları umursamadan oyanayacam diyorsan önceliği >>> yap sonradan adolf hitler emiri ver
Ara
(10-06-2019, 14:43)Alduin : Eğer diyosan ben bunları umursamadan oyanayacam diyorsan önceliği >>> yap sonradan adolf hitler emiri ver

o ne ya ?
Ara
supply sıkıntısı çekecekmiş yada başka sıkıntılı yıpratıcı etkenler varmış. Eğer buna rağmen ben ilerlicem benzimlerin donsun banane ya diyosan birliklerini ölüme gönder emrin uygulanması içinde önceliği >>> yap adolf hitler emiri espri.
Ama şey belki ondan değilde emir tam atanmadığından olabilir. Emri tekrar atamaya çalışırsan düzelir. (Eğer supply organisasyon sıkıntısı falan yoksa)
Ara
Gördüğüm kadarıyla iki sebebi var birincisi emri uygularsa supply sıkıntısı yaşayacak ondan çıkıyor. İkinci ihtimal de Sınır hattı veya saldırı planında o orduda herhangi bir emir içerisine katılmamış birimlerdir. Bu ihtimalde seçili ordundaki bazı birimlerin yanında bu işaret varsa böyle.
Sonsuzluk ırmağının peşinden
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.