İleti Sayısı: 26,437
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Geçenlerde Bitcoin ile ilgili bir ton yazı okudum, bayağı devrimsel bir olay gibi gözüküyor ekonomideki birçok sorunu ve açığı çözmesi açısından. İlgi çekici kısımlarından biri ise Bitcoin'in yaratıcısı olan Satoshi Nakamoto'nun kimliği, kendisinin Nakamoto olduğunu iddia edip sonradan o olmadığı açığa çıkan çok kişi var ve sanırım Bitcoin için çalışanlar da bu adamın gerçek kimliğini bilmiyor.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• glorfindel
İleti Sayısı: 353
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Bunun birde virusu var aman bulasmasin bilgisayariniza islemciyi calistirip bitcoin urettiriyor:D
Noro lim, noro lim , Asfaloth!
•
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
Baya araştırma yapmıştım zamanında Altcoinler hakkındada araştırmıştım 1-2 sene önce olsaydı para efsane kar yapmıştık şimdiye etherum ile monero'danda yapacak birşey yok tabi...
(Monero fiyatı artacak dedim 10'a katlandı Ethereum ucuzlayacak dediler ben artacak dedim şuan en değerli 5 coin arasında)
•
İleti Sayısı: 784
Imperium:
10
1-2 sene önce de bilgim vardı ve o zaman da "1-2 sene önce bilseydik şimdi zengindik" diyenler vardı, çok dalgalı bir kur anında zengin yapmaz yani söyleyeyim.
•
İleti Sayısı: 784
Imperium:
10
Mining ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı ?
•
İleti Sayısı: 51
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
08-12-2017, 17:55
(Son Düzenleme: 08-12-2017, 17:55, Düzenleyen: Voiid.)
Yakında sıradan para birimlerinin bir değeri kalmaz. Devir teknoloji/uzay devri ve Bitcoin her geçen gün yükselişte. Bir de rakip çıkıyor..
•
İleti Sayısı: 26,437
Imperium:
139
Hızlı yükselen bitcoin hızlı düşüyor.
•