02-07-2018, 20:53
(Son Düzenleme: 02-07-2018, 21:00, Düzenleyen: PasazadeAhmet.)
(02-07-2018, 20:35)Lostonmegar : Fate of Neumark eventi buna engel oluyor neyse artık daha fazla deneme lazım sanırım iyi forumlar
ben daha önceki bir oyunumda prussia hiç zorlanmadan kurmuş baltığa akmıştım ancak şimdi yapamıyorum :D taktiğim şuydu Macaristan ve Avusturya müttefikliği kuruyorum oyun başında. ardından fate of neumark ile birlikte açılan görevi kabul ettiğimde tüm pomerania'ya claim geliyor . pomeraniayı tamamen ve ya başkentine kadar yutuyor töton'a claim atıp danzig, konigsberg ve memeli alıyordum bu sayede kolayca livonia'ya geçiyordum. Oyunumda her şey güzel giderken çıkan din savaşında fransanın beni erken satması ve osmanlının ve polanyanın bana karşı cephede yer alması her ne kadar uğraşsam da din savaşını kaybetmem sebebiyle son buldu oyunum. dediğim gibi bende brandenburg ile deneme yapmaya başladım bakalım ne olacak
(02-07-2018, 20:53)PasazadeAhmet :(02-07-2018, 20:35)Lostonmegar : Fate of Neumark eventi buna engel oluyor neyse artık daha fazla deneme lazım sanırım iyi forumlar
ben daha önceki bir oyunumda prussia hiç zorlanmadan kurmuş baltığa akmıştım ancak şimdi yapamıyorum :D taktiğim şuydu Macaristan ve Avusturya müttefikliği kuruyorum oyun başında. ardından fate of neumark ile birlikte açılan görevi kabul ettiğimde tüm pomerania'ya claim geliyor . pomeraniayı tamamen ve ya başkentine kadar yutuyor töton'a claim atıp danzig, konigsberg ve memeli alıyordum bu sayede kolayca livonia'ya geçiyordum. Oyunumda her şey güzel giderken çıkan din savaşında fransanın beni erken satması ve osmanlının ve polanyanın bana karşı cephede yer alması her ne kadar uğraşsam da din savaşını kaybetmem sebebiyle son buldu oyunum. dediğim gibi bende brandenburg ile deneme yapmaya başladım bakalım ne olacak
ayrıca oyun başında gelen eventte 2.seçeneği seçmen ansbach'in ilerde personal union'a düşmesini sağlıyor kral öldükten sonra galiba cossacks dlc'si gerekiyordu bu event için tam hatırlamıyorum
Evet denemeler sonucunda oyuna başlar başlamaz avusturya, anhalt, mecklenburg ve hungary allylığı ile güzel bir başlangıç yaptım şimdi. oyuna başlar başlamaz spy biriktirmeye başladım ve 3 Eylül 1445 tarihinde enterasan bir şekilde the fate of neumark geldi bakalım ne olacak hadi hayırlısı...