İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Beyler ben Fallout:NV oynarken şu değerleri alıyorum:
Ultra:40-50
High:40-50
Medium,Low:60+
Sistem özelliklerim:
840m
i5
8 gb ram
Sizce daha yüksek FPS almam gerekmez mi?
(Aldığım değerler iyi ama eski bir oyun oynadığımızı göz önüne alınca daha yüksek olması gerekmez mi?)
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 1,039
Imperium:
6
Hayır. Ekran kartın çok iyi değil.
İşlemcin i5 fakat modeli nedir? kaçıncı nesil bunlarda ciddi değişiklik gösterir.
Gtx 1050 ti ekran kartına sahip olsan ve ultrada 40-50 fps alsan evet bi anormallik var derim fakat o ekran kartıyla o değerler iyi bile.
Aşağıdaki 1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
İleti Sayısı: 219
Imperium:
4
İnternette bir kaç videoya baktım. Kayıt sırasında 30-40 fps arası alıyorlar. Kayıt dışı 40-50 desek çok da yanlış olmaz. Dolayısıyla aldığın fps değerleri son derece normal.
İleti Sayısı: 1,039
Imperium:
6
İ5 4210 u mu? :D
O işlemci benim Eski laptobumdada vardı. Berbat bir işlemci modelidir. Oyunlar için değil daha çok ofis bilgisayarları için tasarlanmış bir işlemcidir.
O işlemciden pek medet umma. Gerçekten çok kötü bir işlemci kendisi.
•
İleti Sayısı: 1,154
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
Atarlar, almayı düşündüğünüz bilgisayar parçalarının kullanıcı yorumlarına ve test sonuçlarına bakın derim. En kolayı ne firmanın sitesinden o modeli incelemek olacaktır. Daha iyi performans almak istiyorsun ekran kartı ayarlarından performans öncelikli yapabilirsin eğer yapmadıysan, aa açık ise onu bir de kapatarak oynamayı dene.
•
İleti Sayısı: 219
Imperium:
4
Satışı olmayan bir işlemciyi millete ''iyidir, iyidir'' diye nasıl kakalıyorlar, acaba? Merak ettim doğrusu.
•
İleti Sayısı: 803
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
8
i5 4210U modelini bilmiyorum ama FalloutNV 2 çekirdekle çalışabilen bir oyun. Yani işlemcinin iyi olması iyi perfrmans manasına gelmeyebilir. NVSE script extender ve performans modlarına bakabilirsin. Skyrim ve fallout oyunlarının "settings.txt" ayarları oyunda büyük etki gösteriyor.
•