Ck2 HIP Problemi
Güzel İnsanlar ben ck2 de hip modunu kurarken bir hata alıyorum resmi aşağıya ek olarak bırakacagım lutfen yardımcı olurmusunuz bu problemın cozumu ıcın

zGq7L4.png
Ara
Oyun orijinal mi?
(14-10-2019, 01:47)Duman : Oyun orijinal mi?
bütün dlc lere sahip olamadığım için korsan sürüm bu ama update yapmadan önce son sürüm için çalışıyordu sonra ise yeni sürümü temiz kurulum yapıp yukledım ve bu problem oluştu
Ara
Oyunu bulamadık bu sebeple CPRplus modülü için gerekli portrelere sahip olup olmadığını kontrol edemiyoruz diyor. Diğer modüllerin eklenmesini engelleyen bir durum yokmuş.
(14-10-2019, 02:02)Duman : Oyunu bulamadık bu sebeple CPRplus modülü için gerekli portrelere sahip olup olmadığını kontrol edemiyoruz diyor. Diğer modüllerin eklenmesini engelleyen bir durum yokmuş.
Diğer modüller kuruluyor da bu sorun için bir çözüm yok mu acaba nasıl çözebilirim internetten kurulum videosuna baktım aynı adam gibi kuruyorum ama saçma sapan boyle yapıyor
Ara
Flood gibi olmasın ama gerçekten bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba
Ara
Sorunu büyük ihtimalle oyunun korsan olduğu için yaşıyorsun (mod oyunu bulamıyor.) dolayısıyla yardım edebilecek çok kişi çıkacağını sanmıyorum. Ben daha önce defalarca HIP modunu kurdum güncellendikçe, bu tarz bir sorunla karşılaşmadım maalesef.
Bu sadece CPRplus'un kurulamayacağını söyler. Yani sen diğer bütün HIP özelliklerini indirip kullanabilirsin ama yeni portreler olmaz. Sadece korsan oynlarda böyle bir şey olur.
Fact: Strategyturk'e sadece EU4 ve CK3 dev diaryleri için geliyorum.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.