İleti Sayısı: 386
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Teşekkür ederim. Dışarıdan court'a davet ettiğim karakterleri konseyime alamıyorum bu neden oluyor, illa toprak sahibi mi olması gerekli?
Oyunun çalma listesine nasıl müzik ekleyebiliriz?
•
İleti Sayısı: 74
Imperium:
0
Modu kurdum şimdi. Son senaryoda Dany olarak başladım. Eventlerde nereye kadar götürüyor beni?
•
Imperium:
0
O destinasyonda herhangi bir klasörün içerisinde music yok. E://steam games/steamapps/common/ck2 içerisinde var. Ogg uzantılı dosyayaı atıp txt dosyasına da ek yaptım ama çalışmadı maalesef.
•
İleti Sayısı: 26,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Modda CK2'de olmayan herhangi bir müzikle karşılaşıyor musun?
•
Imperium:
0
Vanilla ve modun kendi müzikleri var.
•
Imperium:
139
18-05-2019, 16:21
(Son Düzenleme: 18-05-2019, 16:21, Düzenleyen: Duman.)
Program Files'ta Steam steamapps workshop diziliminde bulman gerekiyor muhtemelen o bahsettiğim yeri, eğer düz değil de Steam'den indirdiysen.
Çalışmama sebebi modun music.txt'sinin senin editlediğin music.txt'nin üstüne geliyor olması.
•
Imperium:
0
Ejderha yumurtasına nasıl sahip olabilirim?
•
Imperium:
0
bilinen ejderha yumurtası hiç yoksa ne yapmalıyız?
•
Imperium:
139
Ejderha yumurtası edinmek için bir ambition varmış, 800 altına sahip olduktan sonra event zincirinde para vererek alınabiliyormuş. Bir gemi çıkarıp Valyria'da Smoking Sea'ye gidersen orada %1 ihtimal ejderha yumurtası %95 ihtimal greyscale bulabileceğin yazılmış.
•
Imperium:
0
Teşekkür ederim deneyeceğim.
•
İleti Sayısı: 218
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Efenim modun güncel halini nereden bulabilirim?
Aut viam invemiam aut viam creo
•
İleti Sayısı: 487
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
3
Mod çok fazla kasıyor AGOT Small indirdim ama ya bir işe yaramadı ya da çalıştıramadım. Ayarlarda gölgeler ve dokular en yüksekte gözüküyor indirmeye çalıştığımda crash veriyor oyun kapanıyor. Bu kasma problemini nasıl çözebilirim
•
İleti Sayısı: 218
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Efenim oyunda 70 yıl falan geçirince her yıl atmaya başlıyor. Oyun çöküp duruyor bunu nasıl düzeltirim?
Aut viam invemiam aut viam creo
•
İleti Sayısı: 76
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Ben clash of kings ve feast of crows senaryolarında, ileri tarihlerde bir problem yaşamadım. Tüm oyunlarında mı aynı şey oluyor?
•