CK3 MOD Desteği
Öncelikle değerli destekleriniz için çok teşekkürler

Oyun içinde mülklerim baya arttı ve hangisinde ne geliştirme var tek tek arayıp bulmak baya zaman alıyor

Bunları tek ekranda görebileceğimiz bir mod veya ekran mevcut mudur? 

Desteklerinizi rica ederim.
Ara
Bununla ilgili bir mod duymadım ama eğer kullanmıyorsanız ekranın sağ üstünde bulunan outliner ile binaları daha rahat yönetebilirsiniz.(kırmızı kare içinde gösterilen)
unknown.png
Ara
(17-07-2022, 12:49)Pharmacist : Bununla ilgili bir mod duymadım ama eğer kullanmıyorsanız ekranın sağ üstünde bulunan outliner ile binaları daha rahat yönetebilirsiniz.(kırmızı kare içinde gösterilen)
unknown.png

Desteğiniz için teşekkürler ben tek tek bakiyordum harita üzerinden bu bir tık hizlandirdi beni
Ama yinede tek tek üzerine gelip gelişme varmı yokmu diye bakiyorum
Onun yerine bir ekranda şu yükseltme mevcut yapalim diyip toplu şekilde yapilicak bir mod olsa idi çok daha iyi olurdu ama yinede teşekkürler
Ara
Geliştirmeden kastın binalar sanırım. Bu geliştirmeler belirli teknolojileri açtıkça olduğundan sürekli kontrol etmen gerekmez.
Ara
(17-07-2022, 15:53)Justicar : Geliştirmeden kastın binalar sanırım. Bu geliştirmeler belirli teknolojileri açtıkça olduğundan sürekli kontrol etmen gerekmez.

Mod bulunmuştur 
destekleriniz için çok teşekkürler

bu mod belki sizinde işinize yarayabilir

https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...tant+Build

Otomatik olarak yükseltmeleri yapıyor

tek tek seçmek ten daha kolaya geldi bu
[+] 1 üye oski53 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.