CK3-ONLİNE HATASI
Dostlar selam, oyunu daha yeni aldım ancak online giremiyorum. paradox hesabımı bağlıyorum ancak "unknown error" diyor. ne yapmalıyım?
iletişim: ÂlimŞah#6850
Ara
Oyunu kapatın, bilgisayar saatinin solundaki ağ göstergesine sağ tıklayıp ağ ayarlarına gidin ve adaptör ayarlarını açın, varsa Hamachi bağlantınızı kesin, normal internet bağlantınıza (WiFi, Ethernet) sağ tıklayın ve ayarlara gidin, TCP/IPv6'yı bulup yanındaki tiki kaldırın, tamam dedikten sonra üyeliğinize girebilmeniz gerekiyor.
WhaW8Am.gif
Ara
(21-02-2022, 15:54)PCOyun : Oyunu kapatın, bilgisayar saatinin solundaki ağ göstergesine sağ tıklayıp ağ ayarlarına gidin ve adaptör ayarlarını açın, varsa Hamachi bağlantınızı kesin, normal internet bağlantınıza (WiFi, Ethernet) sağ tıklayın  ve ayarlara gidin, TCP/IPv6'yı bulup yanındaki tiki kaldırın, tamam dedikten sonra üyeliğinize girebilmeniz gerekiyor.
hocam IPv6 ve IPv4 zaten kapalıymış. onun yerine IPv4'ü açtım gene olmadı
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.