İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
20-02-2021, 17:22
(Son Düzenleme: 02-04-2021, 23:06, Düzenleyen: Duman.)
Oyunu ilk olarak xbox gamepassten oynamaya başladım.Türkce yama indirmiştim bir kac ay önce.Dosyaları değiştirerek yüklemiştim.Yamayı silip arkadaşımla sorunsuz şekilde oyuna girebilmiştik. Daha sonra oyunu sildim ve bir kac ay oynamadım.Bugün oyunu steamden tekrar yükledim ve yamayla beraber yükledi.Ne kadar silip tekrar yüklesemde,dosya doğrulasamda düzelmedi.Oyunun dosyalarını da sildim, paradoxla ilgili her şeyi sildim. Modlardan da kapattım. Aboneliklerden de çıktım. Ama olmadı hala. Sıkıntı nerede anlayamadım saatlerdir ugrasıyorum.
•
İleti Sayısı: 26,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
20-02-2021, 17:32
(Son Düzenleme: 26-02-2021, 13:34, Düzenleyen: Duman.)
Merhaba,
"Dosyaları değiştirerek yüklemiştim" den kasıt mod dosyalarını oyunun orijinal dosyalarının üstüne yapıştırmak mı?
Eğer Steam üzerinde moda abone değilseniz, launcherda da mod gözükmüyorsa, oyunun Türkçe açılması pek mümkün olan bir şey değil.
Bunun yanı sıra, XBox Gamepass için moda daha önceleri Paradox Mods üzerinden abone olduysanız, tekrardan abone olup launcher üzerinden yamayı kaldırmak sorunu çözebilir.
•
İleti Sayısı: 26,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Crusader Kings III\game\localization\english
•
İleti Sayısı: 115
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Şöyle yapabilirsiniz belki, başka bir kaynaktan oyunu indirip dil dosyalarını değiştirin. Hangi dosyaların dil dosyası olduğunu öğrenmek için yamayı manuel indirip bakabilirsiniz.
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Sanırım sorunum localization dosyasındaymış farklı bir dosya indirmişim veya araya karışmış doya bütünlüğünü doğruladığımda eksik dosya olmadığı için düzelmemiş sanırım çünkü sadece english dosyalarını silip bütünlüğü doğruladığımda değil de tüm localization dosyasını silip doğruladığımda sorun düzeldi desteğiniz için teşekkür ederim
•