İleti Sayısı: 9
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Ellerinize sağlık. Ek yardıma da ihtiyacınız olursa bir tık ötedeyim. Ve bu güzel çalışma için teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 173
Imperium:
0
Emekleriniz için çok ama çok teşekkürler. Bağış kısmı açmanızı öneriyorum. Bu emeğe karşılık vermek istiyorum.
•
İleti Sayısı: 9
Imperium:
0
Emeğiniz için teşekkürler. Çok kaliteli olmuş. Umarım resmi olarak da Türkçe dilini görürüz.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
14
Yamada emeği geçen herkese teşekkürler. Eminim bu yama pek çok yeni oyuncunun başlamasına yardımcı olacak.
•
İleti Sayısı: 775
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
6
Merhaba sizleri ekşi sözlükten görüp geldim
Mükkemmel bir iş Tebrikler tüm ekibe
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
Sırf sizin için üye oldum. Helal olsun. Bari bir bağış falan açsaydınız resmi yama yerine sayılmayacaksa üç beş bir yardımımız olsun. Umarım resmi dil olarak da eklerler emeğinizi.
•
İleti Sayısı: 35
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Harikasınız arkadaşlar çok teşekkürler. Birde şu iron man sorununu çözersek süper olacak :)
Aşağıdaki 1 üye Mert39 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Mert39 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Iron Man bir sorun değil aslında. Hala Iron Man oynanabiliyor. Başarımlara gelince de; Paradox'un mod sisteminde yaptığı değişiklerden ötürü dosyalardaki herhangi bir değişiklik başarımları almayı geçersiz kılıyor. En ufak bir satır değişikliği dahi checksumı değiştiriyor. Imperator: Rome'da aynı konu aylar önce konuşulduğunda Johan "arayüz unsurlarının modlanabilirliğini güçlendirmemiz buna sebep oldu" gibi bir açıklama yapmıştı.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 143
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Elinize emeğinize sağlık.
Ayırt etmesi çok basit;
Uluyorsa Kurt'tur, Yalıyorsa İt'tir.
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Harikasınız elinize sağlık
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
Çeviriniz çok güzel olmuş elinize sağlık. Acaba çeviriyi Paradox ile konuşup resmiyete dökme imkanınız var mı? Modla oyuna girince başarımlar devredışı kalıyor. Her ne kadar ingilizce bilgimiz olsa da insanın oyunu kendi dilinde oynaması kadar güzel bir şey yok
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Paradox açısından bakarsak, sonraki güncellemelerde yamayı devam ettireceğimize dair bir garanti yok. Para karşılığı yapmadığımız için devam ettirmememiz halinde Paradox'un yapabileceği bir şey de yok. Neden böyle bir riske girsinler ki? Sandbox oyunda başarım kasmaya da gerek yok. Başarımları Paradox kendisi bile önemsemiyor, zira önemsese buna bizden önce kendileri çözüm bulurdu. 1,5 senelik Imperator: Rome'da bile bu sorunu çözmeye çalışmadılar. CK3'te de çözeceklerini sanmıyorum.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Xbox Gamepass'den oynuyorum ben. Yamayı yapabilme şansım var mı ?
•