İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
İyi günler oyunun güncel türkçe yaması ile oyundaki culture traditions ethoslarının açıklamalarını göremiyorum yani ethosların üzerine geldiğimde detayları yazmıyor bu sorunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek var mı
•
İleti Sayısı: 6
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Öncelikle yaptığınız iş için çok teşekkür ediyorum. Ben her gün yama çıkmış mı diye en az 2 kere girip bakıyorum. Evet biliyorum bu söylediğime karşısınız ama her gün heyecanla girip hayal kırıklığına uğramaktansa tahmini bir yüzde paylaşabilseniz en azından ona göre beklentiye girsem, her gün bakmam en azından. 1 aya çıkmaz deseniz bile olur.
•
İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Bu haftasonu 1.5/Royal Court sürümü için Kuratörlerin katılım gösterebileceği kalite kontrol programını başlatacağız. Program dahilinde Kuratörler karşılaştıkları hataları bize iletecekler, asıl %100 çıkışı öncesinde bu hataları gidermiş olacağız.
İleti Sayısı: 143
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Arkadaşlar çevirinin kolay olduğunu düşünüyor sanırım.
Ayırt etmesi çok basit;
Uluyorsa Kurt'tur, Yalıyorsa İt'tir.
•
İleti Sayısı: 6
Imperium:
0
ck3 masaüstünde duruyor
duman'ın çevirisini bekliyor
paradox türkleri umursamıyor
bizi duman gibi yiğitler kurtarıyor
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
kolay gelsin yamayı gücellediğinizde oynarım 1.5 ile emeğinize sağlık
•
İleti Sayısı: 179
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
Daha önce çıkan yamalarda yamalardaki eksik/hata bildiriminde bulunmuştum. Uygun görülürse 1,5 Türkçe yaması çıkmadan önce de bu şekilde raporlayabilirim.
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
royal court dlc si için yama gelicek mi?
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Emeğinize sağlık. Cansınız. :)
•
İleti Sayısı: 133
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Cogu kisinin ck ya baslama sebebisiniz elinize saglik.
İleti Sayısı: 192
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Kurulumunda en çok uğraştıran yama bu olabilir ama açıkçası sonuna kadar değdi . Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli ve gönüllü yapılmış çalışma olabilir elinize sağlık.
•