İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
Çeviriye başlanıldı mı en azından bir bilgi duyuru geçilseydi. Başladık yada başlamadık plan var yada yok şeklinde.
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
İnşallah bir aksi durum oluşmaz da yine türkçe olur.
Şimdi ki mod ile bayağı kodlu çıkıyor. Bakayım belki elimden geldiğince bir şey yapabilir miyim diye yeni eklenmişleri attım ve eskilere eklemeler olmuş onlarla haşır neşir olurken yapan arkadaşların eline koluna sağlık türkçede ki i hali gibi durumlara has yeni kodlamalarla eklemeler yapmışlar mesela bir kod kral o koda i hali deyip kralı demişler (King: kral King_i: Kralı).
Bu yüzden bu konuda pek bilgim olmayınca da karıştıramıyorum. Düz çeviri olsaydı (yani ingilizce hali ne ise sadece karşılığı) belki biraz bir şeyler yapardım :)
Tekrar bu çalışmayı yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Aşağıdaki 1 üye -Onur- nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye -Onur- nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Marius1
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Yeni sürüm hakkında bir çalışma yapılıyor mu? Şu an ki haliyle oyun ne yazık ki oynanamayacak seviyede.
•
İleti Sayısı: 4
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Oyunun çıkışından bu yana baya değişmiş ve yenilenmiş olduğunu gördüm. Tek eksiğim Türkçe yama. Çıktığında da yine buranın çevirisi sayesinde rahatça oynamıştım. İnşallah kısa sürede güncellenir. Çalışanların eline emeğine sağlık.
•