Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.12 (%100)
(28-09-2024, 02:38)-Onur- : Merhaba yeni dlc geldi ve bayağı büyük görünüyor. Bu dlc ile bir çalışma olacak mı? Kısacası türkçe olur mu :)  Bir yerde bir bilgi paylaşıldıysa ben görmedim o yüzden sordum

Aksi duyurulmadığı sürece yama güncellenmeye devam edecek dendi.
[+] 4 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çeviriye başlanıldı mı en azından bir bilgi duyuru geçilseydi. Başladık yada başlamadık plan var yada yok şeklinde.
Ara
İnşallah bir aksi durum oluşmaz da yine türkçe olur.
Şimdi ki mod ile bayağı kodlu çıkıyor. Bakayım belki elimden geldiğince bir şey yapabilir miyim diye yeni eklenmişleri attım ve eskilere eklemeler olmuş onlarla haşır neşir olurken yapan arkadaşların eline koluna sağlık türkçede ki i hali gibi durumlara has yeni kodlamalarla eklemeler yapmışlar mesela bir kod kral o koda i hali deyip kralı demişler (King: kral King_i: Kralı).

Bu yüzden bu konuda pek bilgim olmayınca da karıştıramıyorum. Düz çeviri olsaydı (yani ingilizce hali ne ise sadece karşılığı) belki biraz bir şeyler yapardım :)
Tekrar bu çalışmayı yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
[+] 1 üye -Onur- nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yeni sürüm hakkında bir çalışma yapılıyor mu? Şu an ki haliyle oyun ne yazık ki oynanamayacak seviyede.
Ara
(10-11-2024, 16:45)vode : Yeni sürüm hakkında bir çalışma yapılıyor mu? Şu an ki haliyle oyun ne yazık ki oynanamayacak seviyede.
Yeni sürüm hakkında çalışma yapılıyor. Bir kaç konu da bahsedildi.
[+] 1 üye Xitan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Oyunun çıkışından bu yana baya değişmiş ve yenilenmiş olduğunu gördüm. Tek eksiğim Türkçe yama. Çıktığında da yine buranın çevirisi sayesinde rahatça oynamıştım. İnşallah kısa sürede güncellenir. Çalışanların eline emeğine sağlık.
Ara

Konuyu Okuyanlar: mvkrmz, 13 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.