İleti Sayısı: 26,420
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
03-10-2020, 13:19
(Son Düzenleme: 03-10-2020, 14:59, Düzenleyen: Duman.)
1.1.1 ila 1.1.2 arasındaki lokalizasyon değişiklikleri yeni bir sürüm çıkartmayı meşru kılacak düzeyde değil.
Edit: Paradox Mods için bu sorunu gideren küçük bir güncelleme paylaştık. Ayrı bir sürüm değil de hotfix gibi düşünülebilir.
•
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Ellerinize sağlık dostlar. Tamamlanmasını dört gözle bekliyoruz.
•
Imperium:
0
Yama gerçekten harika elinize sağlık. Heyecanla tamamlanmasını bekliyorum. Son durumu nedir acaba ?
•
İleti Sayısı: 19
Imperium:
0
Elinize sağlık, sayenizde daha anlayarak oynuyorum
•
İleti Sayısı: 376
Imperium:
0
%100 e tamamlayacak şekilde sonraki versiyonlar ne zaman gelir acaba
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Çok teşekkürler güzel insanlar elleriniz dert görmesin
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
öncelikle elinize sağlık. ilk defa paradox oyunu oynadım. uzaktan bakınca hep karışık ve uğraştırıcı gelirlerdi. türkçe yamanız sayesinde oyunun bağımlısı oldum. sormak istediğim bir durum var. türkçe yamayı sürekli güncel tutacak mısınız? ileride eklenecek dlc paketlerini çevirecek misiniz?
•
İleti Sayısı: 25
Imperium:
0
Siz gerçekten efsanesiniz ellerinize emeklerinize sağlık. Bir umut yeni sürüm yama gelmiş midir diye bir gireyim dedim ve gelmiş. Tekrar sağ olun, var olun...
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
Merhaba yama linkini göremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
•
Imperium:
0
paradox mods sayfasında da her yere tıkladım, sayfada tıklanmadık yer kalmadı. ruhum bile isyan etti nasıl göremiyorum diye . steamden aldım oyunu yamasız olmaz .:)
•
İleti Sayısı: 26,420
Imperium:
139
Steam'den abone olman yeterli.
•
Imperium:
0
26-11-2020, 22:36
(Son Düzenleme: 26-11-2020, 22:46, Düzenleyen: ayilmazaslan.)
dostum abone oldum ve sayfayı da yeniledim ama herhangi bir indirme linkine ulaşamadım, böyle bir işlemi daha önce yapmadım steamde neyi yanlış yapıyorum onu da anlamadım o yüzden.
problem çözüldü saolun arkadaşlar, emeği geçenlerinde ellerine sağlık. Kuru teşekkür yerine desteğimi de sunmak isterim şahsen :)
•
Imperium:
0
elinize sağlık sizler olmasanız biz türk oyuncular ne yaparız varsa bağış yapabileceğimiz biryerler bizimde çorbada tuzumuz olsun böyle şeylerin devam etmesini türk oyuncular olarak devam etmesini bekliyoruz tekrardan çok teşşekkür ederim ellerinize sağlık
•