İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Merhabalar
Öncelikle bu Türkçe çalışmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Şöyle bir sorunum var.
yamayı manuel kurdum bütün adımları yaptım ama aşağıdaki adımlar bende çıkmadı. oyun simgesine tıkladığımda direkt olarak açılıyor. aşağıdaki adımlar çıkmıyor.
yardımcı olursanı sevinirim.
---Oyuna girerken oyun başlatıcısından (launcher) Türkçe yamayı mod olarak aktifleştirmeyi unutmayın.
---Aktifleştirmek için oyun başlatıcısında Mods kısmında Add Mods veya Manage Mods'a tıkladıktan sonra yamayı seçip "Add 1 to Playset" tuşuna tıklamanız gerekiyor. Yamayı göremiyorsanız Add More Mods tuşuna da tıklayabilirsiniz.
•
İleti Sayısı: 694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
9
Bir Paradox oyununu daha çevirdiğiniz için helal olsun. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Crusader Kings'in 3'ü çıkmış bir de üstüne TR yaması çıkmış. Bayağı bir geri kalmışım.
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Yamayı kurdum fakat karakterlerin özelliklerinin üstüne mouse ile gelince detayları gözükmüyor. Sadece özelliğin ismi gözüküyor ancak ansiklopedide özelliklerin detaylı açıklamaları var. Bunu nasıl düzeltebilirim?
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Tooltip gözükmemesi yamanın sebep olabileceği bir şey değil. Başka herhangi bir aktif mod var mı?
•
İleti Sayısı: 148
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Allah sizden razi olsun karsiliksiz on numara bir is. Delikanlinin lugattaki karsiligisiniz.
Ilerleyen senelerde de lutfen cevirmeye devam edin. Bu guzel oyunu anlayarak oynayalim.
•
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Crusader kings 3 torrent indirdim manuel indirmeyle yapmaya çalıştım yamayı fakat dosyalarda mod kısmı yok nasıl yapabilirim?
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
1.3 yamasına uyumlu hale gelecek mi?
Aşağıdaki 1 üye khagan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye khagan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• HKSeptim
Imperium:
0
Elinize, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 7
Imperium:
0
Arkadaslar Yamayı Launcher kısmında aktif edemiyorum önceden yüklüydü hicbir sıkıntı yoktu şimdi oyunu silip tekrar yükledim ama yama aktif olmuyor yardımcı olabilecek varmı
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Steam üzerinden aboneliği kaldırıp tekrar olmayı deneyin.
•
İleti Sayısı: 28
Imperium:
0
Arkadaşlar türkçe yamada başarımları açmam için ne yapmam gerekir ?
•
Imperium:
0
Arkadaşlar acil yardımınız lazım. Eu4'te de böyle olmuştu Paradox launcher'ı kurarken 2503 hatası alıyorum. internette araştırdım aynı hatayı alanı bulamadım bir türlü bu oyunda. CK3 Simgesinden giriyorum oyuna o yüzden yamanın 1.2.2 versiyonunu kullanıyorum o versiyonda sanırım oyunun dosyalarının olduğu yere atarak oyunu türkçe yapabiliyorduk. Ben de öyle yapmıştım.
Bu hatayı aldığım için launcheri açamıyorum ve modu seçemiyorum nasıl yapacağım yardım lazım.
•