İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Sagol kardesim oyunu yeni indirdim.Eski bi cs1.5 oynacisiydim sxe zamaninda.Colsol acilmasi icin ayarlarandan degisiklikmi yapilmasi gerekiyor veya oyundaki ismimi nasil degistire bilirim.Yardimci olursan cok sevinirim
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Kardeş bu ayarlarda vac sistemi devreye girer mi?
•
Imperium:
0
Ping 400 civarı oldu nasıl düzeltebilirim
•
İleti Sayısı: 4,728
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
52
Internet hız testi yapıp sonucunu atar mısın buraya? Muhtemelen bağlantı problemleri yaşıyorsun.
•
Imperium:
0
06-08-2017, 13:00
(Son Düzenleme: 06-08-2017, 13:16, Düzenleyen: astenschize.)
Hocam gerçekten eline sağlık çok işime yaradı .Bir soru sormak istiyorum bazı kodları tekrar siliyorum autoexecten ama oyunda kalıyor kodu silmeme rağmen oyun içerisinde kod aktifliğini gösteriyor nasıl kaldırabilirim bir kaç kod kaldırcamda yardımcı olursan sevinirim kardeşim
Kardeşim autoexec dosyasından bir kaç kodu kaldırmak istiyorum ancak kodu kaldırmama rağmen oyun içinde aktifliğini sürdürüyor kod nasıl kaldırabilirmi bu kodları bir kaç kod kaldırmam lazımda hocam yardımcı olursan sevinirim :)
•
Imperium:
0
snd_mixahead "0.05" kodunu nasıl default hale getiricez çünkü çok kötü acil
•
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Kardeşim bind q olan kod hatalı şöyle açıklayayım mesela awp de sıkıntı yok ama eline tabanca aldığında q ya bastıgında bıçakda kalıyor ben tekrar tabancaya geçmesini istiyorum yani awp de iken q bir defa fakat usp de ise 2 defa q olacak nasıl olcak?
•
Imperium:
0
beyler ben bu tab a basınca net graph ın gözükmesini nasıl iptal edebilirim net graph altta gözüksün tab a basınca gözükmesin onu geri nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisinz ?
•
Imperium:
0
Kardeşim emiğine sağlık teşekkür ederim de bir sorunum var. Ben kodları yazdım oyuna girmeye çalışıyorum " VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı " diye bir hata alıyorum map'e girmiyor...
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Kardesim bi sorum olucak bnm cros bozuldu duzeltdim ama oyuna cikip girince gine bozuluyor onu nasil duzeltebilirim
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
kardeşim bnde sıkıntı çıktı nasıl halledebiliriz
""ZAGORR oyuncusu imzası geçersiz oyun dosyalarına sahip ve bu yüzden VAC hile korumalı sunuculara katılamaz."" böyle bi uyarı yazdı
kodlardaki awp ile ilgili olan kısmı sildim "Q" ile ilgili olan hani ondan sonra oldu
•
Imperium:
0
hocam merhabalar. bu ayarları yaptım ama istemediğim birkaç şey var onları değiştirmeme rağmen değişmiyor. cfg dosyasını bile sildim hala aynı problem var varsayılana sıfırladım yine aynı sıkıntı var. nasıl gidereceğim bu sorunu?
•