Daemon tools gibi
daemoon tools gibi bir program arıyorum. daemoon tools nasıl sanal diskler oluşturuyorsa aradığım programda bilgisayarın sistemi yüksekemiş gibi gösteren bir program arıyorum.böylelikle güncel oyunları daha rahat oynarım
Ara
PC sistemi yüksekmiş gibi göstermekmi?
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
aynen öyle
Ara
İlk defa duydum bunu baywatch06.
Ara
en iyisi deamon tools birde power iso var ama kötü.
Ara
Daemoon toolsatan bahsetmiyorum ki daemoon tools gibi olacak ama bilgisayar sistemini sahte bir şekilde yükselten bi program arıyorum
Ara
Sistemi yüksek gösterdiğinde güncel oyunları nasıl daha rahat oynuyorsun onu anlamadım.
Ara
(08-03-2022, 18:00)baywatch06 : Daemoon toolsatan bahsetmiyorum ki daemoon tools gibi olacak ama bilgisayar sistemini sahte bir  şekilde yükselten bi program arıyorum
Ben hala böyle bir program olduğundan şüpheliyim.
Ara
kasmayacak işte

@reddga

(08-03-2022, 18:59)Takeda Akane :
(08-03-2022, 18:00)baywatch06 : Daemoon toolsatan bahsetmiyorum ki daemoon tools gibi olacak ama bilgisayar sistemini sahte bir  şekilde yükselten bi program arıyorum
Ben hala böyle bir program olduğundan şüpheliyim.
Bende bilmiyorum belki vardırda ben bilmiyorumdur diye konu açtım
Ara
Sistemi yüksek gösteren bir program var mı bilmiyorum ama varsa bile kasan oyun yine kasmaya devam edecek. Sonuçta sahip olduğun sistemi değiştirmiyorsun.
Ara
(08-03-2022, 19:05)reddga : Sistemi yüksek gösteren bir program var mı bilmiyorum ama varsa bile kasan oyun yine kasmaya devam edecek. Sonuçta sahip olduğun sistemi değiştirmiyorsun.
Katılıyorum bunun için sistemi yenilemen lazım. Bundan kaçışın yok.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.