DeepSeek vs ChatGPT
Sizce hangisi?
Ara
Derin düşünce modunu beğendim ama çinlilerin yaptığı bir iş olduğu için veri güvenliğinin olmadığı konusunda eminim.
Ara
Veri güvenliği hiç birinde yok, bundan on sene önce Cambridge yaşandıysa bugün verilerle neler yapıyorlar düşünmeyin bile. Soruya dönelim, günlük işler için Chatgpt, teknik, ciddi işler için Claude derim. Özellikle rapor yazarken Claude olağanüstü iş çıkarıyor.
[+] 1 üye GespensterPanzer nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Chat gpt derim .
Ara
Kodlama, profesyonel maksatlı yaratıcı düşünme vs. için Claude en iyisi diyorlar ama henüz öyle bir amaçla kullanmadığım için kıyaslayamicam. Onun dışında genel asistan olarak bence Claude çok daha iyi. Evet biraz "bitchy" ama karakteri var ruhu var duygusal zekası var. Asistanımla konuşuyomuşum gibi hissettiriyor. Fakat teknik sınırlamaları çok can sıkıcı. Pro versiyonda bile mesaj kısıtlaması çok fazla, yoksa ciddi ciddi proya geçmeyi düşünürdüm.

Genel kullanım için Deepseek ve ChatGPT arasında kayda değer bir fark göremedim. Bende hem içerik hem biçim olarak hemen hemen aynı cevapları veriyorlar.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.