Dizi: Black Sails (2014)

Black Sails, Jon Steinberg ve Robert Levine tarafından, Starz için yaratılan bir televizyon dizisidir. 26 Temmuz 2013 tarihinde, Starz on bölümlük ikinci sezon onayı vermiştir. Dizi, Güney Afrika'daki Cape Town Film Stüdyolarında çekiliyor. 

Louis Stevenson’ın romanı Treasure Island'ın 20 yıl öncesini konu alan Black Sails, Korsanlığın altın çağında Kaptan Flint ve tayfasına yeni kattığı John Silver'ın başlarına açtığı belaları anlatıyor. Los Angeles Times'dan Robert Lloyd dizi için "Black Sails bir korsan hazinesi. Starz'ın yeni dizisi, korsanların günlük yaşamını gerçekçi bir biçimde resmediyor" ifadelerini kullandı. 

Fragman Black Sails (İngilizce)

Black Sails izleyen yok mu arkadaşlar bence çok efsane dizi. Son bölümde noldu öyle yaaa :'-(
Ara
Ilk iki sezonu izledim.
Ara
Son sezonu hariç izledim bir hayli kaliteli bir yapım, yeni sezona en kısa sürede başlayacağım.

Soundtrackinde bu parça iyidir
Asil son sezon izlenir...

O degil de son bolumu izleyen yok mu? Cok konusulcak bir sey oldu da izlemis olan yok galiba :/
Ara
starz yapıyorsa kalitelidir.
G0kMNN.png
Ara
(20-03-2016, 20:09)ferevon : Asil son sezon izlenir...

O degil de son bolumu izleyen yok mu? Cok konusulcak bir sey oldu da izlemis olan yok galiba :/

Ben izledim spoiler ekleyemiyoruz galiba?
Ara
Kod:
[spoiler]http://www.racingbeateurope.com/ekmps/shops/lisad/images/-b-seibon-rx-8-carbon-fibre-rear-spolier-b--1320-p.jpg[/spoiler]
G0kMNN.png
Ara
Ara
tumblr_npfsmjUr8n1rud800o1_500.gif

Lise Slabber diyorum.  :D
Ara
Bu gif kaçıncı bölümden acaba ya?
200w.webp?cid=790b76115d1e7ead69352f4d67...=200w.webp
Ara
(21-03-2016, 17:49)Kurt Knispel : Bu gif kaçıncı bölümden acaba ya?

S2 E4

big_thumb_d4f2f2a982c63583408b0ca64ea841c3.jpg
Ara
Hep başlamak istiyordum sonunda başladım. İkinci bölümün sonu gibi heyecanlanmaya başladı.
Ara
Bayağı sağlam dizidir
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Kaptan Ned Low için.

Ara
Charles Vane.

[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Anne Bonnie müthiş bir kadın.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.