İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Belgeseli dizinin kendisinden daha güzel. Cidden.
Aşağıdaki 1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• aphrodite
İleti Sayısı: 1,494
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
5
İlk bölümde Akimov ve diğer görevlinin açtıkları vanalar dolayısıyla tanklar su mu doluyor? Daha sonra da bu su tahliye edilmek için 3 kişi yollanıyor. Yoksa alakasız mı?
•
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
27-05-2019, 14:33
(Son Düzenleme: 27-05-2019, 14:35, Düzenleyen: Kurt Knispel.)
Bunla ilgili bir mention bulamadım okuduklarımda. O olay böyle mi olmuş gerçekten? Yani o ikisinin açması sonucuyla. Akimov'un hastanedeki durumu için bazı şeyler var bacaklarındaki etlerin döküldüğü vs.
Bu arada her bölüm için podcast var, başladım.
•
İleti Sayısı: 1,911
Imperium:
49
Televizyon disinda nereden izliyebilecegimi bilen arkadaslar mesaj atabilirnmi lutfen
Aşağıdaki 1 üye Mabella nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Mabella nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Alduin
İleti Sayısı: 1,911
Imperium:
49
Arkadaşlarla birbirimize "Comrade" diye hitap etmemize sebep olacak kadar bağımlısı olduk dizinin. Keşke 10 bölüm olsaydı ama 5.bölümde final yapacakmış maalesef
•
İleti Sayısı: 3,105
Imperium:
36
Dizi çok kaliteli. Dördüncü bölümü bu gün izledim. Görsellik ve makyaj açısında çok başarılıydı. Özellikle bu tarz dizi veya filmlerde dönemin sosyal yapısının nasıl işlendiğine çok dikkat ederim. Chernobyl bana kalırsa dönemin Sovyet Rusya'sının sosyal yaşamını çok iyi yansıtmış.
Dizide tek takıldığım nokta karakterlerin İngilizce konuşmasıydı. Netflix'in kendi dizilerini çok fazla eleştirsem de taktir ettiğim en büyük olayı her bölgenin kendi dilini kullanmasıdır. Chernobyl'i izlerken bir yerden sonra İngilizce rahatsız edici olmaya başlıyor.
İleti Sayısı: 589
Imperium:
1
Bildiğim kadarıyla yapımcılar diziyi Rusça çekmek istemiş. Ama HBO ve SKY kesinlikle böyle bir projeye destek vermeyeceğini belirtmişler, o yüzden İngilizce çekmek zorunda kalmışlar. Ancak dediklerine katılıyorum, Rusça olsaymış çok daha epik bir yapım olurmuş.
•