İleti Sayısı: 6,461
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Serinin ilk kitabı bayağıdır kitaplığımda duruyordu, anlaşılan okumanın vakti gelmiş.
İleti Sayısı: 1,522
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Ben bunun başlığını acmayi nasil da unuttum. Bilimkurgu edebiyatinin zirve noktasi Vakif serisinin dizi uyarlamasini batirirsalar çok kizacagim. Fragman seride hatirladiklarimdan cok farklı gorunuyordu. Oldukca fazla ekleme ve degistirme var. Umarim iyi olmuştur.
•
İleti Sayısı: 3,343
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
23-09-2021, 18:51
(Son Düzenleme: 23-09-2021, 18:52, Düzenleyen: Ragnvaldr.)
Dizinin ilk 2 bölümü yarın sabah çıkıyor. Ayrıca şimdiden 2. sezonu için yenilenmiş. Uzun süredir yeni dizi yoktu, iyi oldu.
•
İleti Sayısı: 1,522
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Ilk 2 bolum, bilimkurgu yapim olarak harikaydi ama Foundation serisinin sadece ana hatlari duruyor, icini bir cok farkli seyle doldurmuslar. Sikayetim pek yok, zaten oldugu gibi uyarlanmasi imkansiza yakindi. Bu sekilde cozum bulmuslar yapmislar diyorum keyfime bakiyorum.
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 3,343
Imperium:
56
İlk iki bölümünü sevdim. Fakat sezon ortasının sıkıcı olduğundan bahseden eleştirmenler vardı. 100 sayfalık hikayeyi 10 bölüme sığdırmak Hobbit'i 3 film yapmak gibi diyordu bir tanesi. Şu an için güzel.
•
İleti Sayısı: 5,351
Imperium:
35
Kitap uyarlaması olarak kötü deselerde bilim kurgu dizisi olarak fena değil. Ortalamanın üstünde kesinlikle. Özellikle imparatorların hikayesi güzeldi. Onların dışında dizinin bazı oyuncuları aşırı kötüydü diye hatırlıyorum oraları sardırmıştım. İyi kısmı aşırı iy kötü kısmı aşırı kötüydü yani.
ikinci sezon teaseri imiş
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 587
Imperium:
1
Kitaptan bu kadar başka yöne gitmek için nefret etmek lazım ya, anlamıyorum nasıl bu iş bu noktaya geldi. Ilk bölüm muhteşem başlamıştı ama sezon finaline gelemeden yorulup bıraktım. Belki bir noktada toparlar da döner izleriz. Prodüksiyon açısından şahane işti çünkü.
•