İleti Sayısı: 5,342
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
•
İleti Sayısı: 1,177
Imperium:
4
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
Imperium:
139
Samwell ve Gilly'nin kaçışı absürttü, hiç mi nöbetçi yok? İsteyen gece açık bir pencereden girip kılıcı alıp yürüye yürüye çıkabiliyor yani?
Lannister soyundan bir tane bile adam gibi kral çıkmamış olması ilk olarak Lannister ismine sonra da daha da acısı Tywin Lannister'a hakaret gibi olmuş.
Walder Frey'in "kaleyi nasıl kaybettiniz lan koyun mu bu?" tepkisi hoştu. Rome'daki Brutus'u Lord Edmure olarak görmek iyiydi.
Daenerys her bölümde saydığı ünvanlarına yenisini ekliyor, bu hafta da Dağların Annesi gibi bir şey dedi.
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
30-05-2016, 16:08
(Son Düzenleme: 30-05-2016, 16:11, Düzenleyen: Duman.)
(30-05-2016, 11:46)Duman :
Samwell ve Gilly'nin kaçışı absürttü, hiç mi nöbetçi yok? İsteyen gece açık bir pencereden girip kılıcı alıp yürüye yürüye çıkabiliyor yani?
Lannister soyundan bir tane bile adam gibi kral çıkmamış olması ilk olarak Lannister ismine sonra da daha da acısı Tywin Lannister'a hakaret gibi olmuş.
Walder Frey'in "kaleyi nasıl kaybettiniz lan koyun mu bu?" tepkisi hoştu. Rome'daki Brutus'u Lord Edmure olarak görmek iyiydi.
Daenerys her bölümde saydığı ünvanlarına yenisini ekliyor, bu hafta da Dağların Annesi gibi bir şey dedi.
Bana sorarsanız Daenerys'in ünvanlarından ziyade yükselişi daha kötü. Sürekli bir yükseliş halinde olan bir karakter. Bu şekilde olan başka karakterler hatırlıyor musunuz? Ned Stark (Kuzeyin Koruyucusu - Kral Eli - Cersei'ye karşı avantajlı bilgi) Robb Stark (Hiç bir savaşı kaybetmeden gümbür gümbür tahta ilerliyordu) Oberyn Martell (Seri başlamadan önce tekrar Dorne'a döndü - Dorne'da herkesin sevgilisi oldu - Kardeşinin katilini öldürüp azmettireni öğrenmek üzereydi)
Buradaki düzeni görüyorsunuzdur. Olaylar bu tarz karakterler için pek iyi sonlanmıyor. Daenerys'in de bu önlenemez yükselişinin son bulacağına inanıyorum. Ya Daenerys öyle ya da böyle ölecek ya da kötü karaktere dönüşecek istemsizce. Daenerys'in gg olacağı bölümü bekliyorum. Muhtemelen Sekizinci sezonun 6 bölüm olacağından yola çıkarak 4. ya da 5. bölümünde vefat etmiş olur, ya da yedinci sezonun ortası gibi verdiği zararlar ortaya çıkar.
•
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
(23-05-2016, 15:29)Kurt Knispel : Sene 2008 arkadaşlarla Hodor'u çözmüştük. Çokta şey yapmayın yani.
http://asoiaf.westeros.org/index.php?/to...nt-1236249
Müneccimlik yapacak olursam ki bu konuda fena değilim daha önce bu bölümde olacakları az buçuk tahmin ettik farklı bir mecrada. Şimdi olabilecekleri söyleyeyim önümüzdeki bölüm Bran'ı Coldhands kurtarır. Mad King - Jaime sahnesi bekliyorum yine aynı bölümde. Pycelle'de ölebilir. Son olarakta sezon finalinde Bran suru yıkar. İnşa eden ile yıkan aynı isme sahip olacak kelime oyunu yine.
Yarısı tamam bakalım son tahminim tutacak mı :)
•
Imperium:
139
Jaime ve Brienne Riverrun'da karşılaşacak diye bekliyorum ben.
•
İleti Sayısı: 332
Imperium:
0
Acaba tek Lady Stoneheart bekleyen ben miyim?
Geri Döndüm (Sayılır)
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
30-05-2016, 22:02
(Son Düzenleme: 30-05-2016, 22:04, Düzenleyen: Emirhan.)
(30-05-2016, 19:16)Duman : Jaime ve Brienne Riverrun'da karşılaşacak diye bekliyorum ben.
Fragmanda var zaten.
Vir sapit qui pauca loquitur
•
İleti Sayısı: 731
Imperium:
3
Tommen'in ölümünden sonra kime geçeceğiyle ilgili bir veraset kanunu yok, büyük ihtimalle güçlü ve tahta yakın olan Tyreller tahta oturur, kimsenin aa sırada Daenerys var onu çağıralım demeyeceğine emin olabilirsiniz. Tabi dizi için geçerli bu kitapta Myrcella var sırada, ona da bir şey olursa da büyük ihtimalle bu kadar şey olana kadar Aegon VI çoktan Kings Landing'e gelmiş olur ve tahta geçer.
•
Imperium:
0
(30-05-2016, 21:10)GamerGenc : Acaba tek Lady Stoneheart bekleyen ben miyim?
Tüm Reddit alemi bunu bekliyor açıkçası. Ben de şaşırmam, hikaye akışı o noktaya geliyor bence. Ya LSH lazım, ya da onun rolünü alacak biri. Blackfish olur, Arya olur, Brienne olur... Onun rolünü alacak birisi lazım ama.
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
06-06-2016, 10:36
(Son Düzenleme: 06-06-2016, 10:38, Düzenleyen: Lothebork.)
Çok güzel bir bölümdü sonunda yeni yerler yeni insanlar yeni olaylar gördük. Cleganebowl olur dedim, kesinleşti. Arya o bıçak darbelerinden nasıl kurtulacak Allah rızası için midesini deldi kızın. Ayrıca Lord Edmure'a gram acıyamıyorum çünkü onu oynayan aktör Outlander dizisindeki dungeon bdsm gaycı Jack Randall.
•
Imperium:
139
Lady Mormont'un 3 ejderhası olsa dizi 2 sezon önce biterdi.
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
http://asoiaf.westeros.org/index.php?/to...to-heresy/
Teorilerin paylaşılıp tartışıldığı 60-70 konuluk bir arşiv.
•
İleti Sayısı: 5,342
Imperium:
35
09-06-2016, 20:24
(Son Düzenleme: 09-06-2016, 20:24, Düzenleyen: cemal.)
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 71
Imperium:
0
Yedinci ve sekizinci sezonda bölüm sayısı azalacak deniyor doğrumu?
•
İleti Sayısı: 87
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
4
7.sezon 7 bölüm, 8.sezon 6 bölüm olucak. Normalde gelecek sezon bitireceklerdi 10 bölümle ama ek 3 bölümlük bütçe almışlar.
•
Imperium:
0
Cleganbowl ile ilgili...
Cleganebowl gerçekleşecek iye kesin beklemeyin derim. Sandor'un gititği yol pek King's Landing'e çıkacak bir yol değil. Bana daha çok BwB'dan intikam almaya gidip onlara katılabilirmiş gibi geliyor. Dizi için konuşursak Cleganebowl çok iyi reyting getirir ama olacağını sanmıyorum.
Arya ile ilgili...
Arya'nın ihtiyacı olan yardımı Lady Crane yapacak gibi duruyor. Ya da nerede olduklarını bilmediğimiz Theon Greyjoylu Ironfleet ekibi. Theon'un diğer Starklara yaptıklarından sonra Arya'ya yardımcı olması mantıklı olur gibi. Ama dizi açısından olacak olan büyük ihtimalle Lady Crane'in yardımı olacak.
Jon ile ilgili...
Dizide Stannis'in rolünü yükledikleri Jon çok büyük ihtimalle Battle of Bastards'ı kazanacak, bunu yaparken de Sansa'nın mektubu gönderdiği kişi, büyük ihtimalle Robert Arryn, şovalyeleriyle yardıma gelecek ve zaferde kilit rol oynayacak.
Sansa ile ilgili...
Sansa'nın Taht Oyunlarında bir kukladan kuklacıya dönüşmesini izliyoruz her bölüm yeni adımlarla. Bu sefer o mektubu büyük ihtimalle Robert Arryn'e gönderdi, bunu yapmaktaki amacı Littlefinger gibi bir çıyandan bağımsız hareket etmek olabilir. "Sen kimsin, ben Sansa Stark'ım" hesabı...
•
İleti Sayısı: 740
Imperium:
22
Piçlerin Savaşı 9. bölümde olacak ve bu bölüm 60 dakika olacak. Savaşın ilk başlarında Ramsey'in ezici bir üstünlük sağlayacağını tam savaş bitmiş derken ise Arryn Şovalyeleri'nin gelip Ramsey'in ordusunu dümdüz edeceğini düşünüyorum ve büyük ihtimalle Ramsey ölecek bu savaşta. Arya'ya gelirsek tiyatrocu Leydi tarafından bulunup kurtulacaktır büyük ihtimalle. Bir sonraki bölümde Cersei'nin İnanç'ın adamlarını teker teker temizlemeye başladığını görüyoruz böylelikle yavaştan otoritesini geri kazanacaktır. Jaime'nin ise Nehirova'yı alabileceğini düşünmüyorum alsa bile ordusunun büyük kısmını yitirebilir ki bu akıllı bir adamın işi değil. Ayrıca son bölümde Leydi Stoneheart'ı kesinlikle bekliyorum.
•
İleti Sayısı: 1,177
Imperium:
4
Mektup Littlefinger'a gitti kesin bilgi, zaten velede gönderip napcak o veletten hayır gelir mi.
•
|