İleti Sayısı: 1,433
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
8
@ altnkurt
Eleştirelim, ancak tadını kaçırmadan. Bir avuç lekesiz dediğin doğunun efsanevi paralı askerlerinden ve mevcudiyeti 20000 civarında, üstüne üstlük Lannister ordusunun önemli kısmı Kings Landing'de. En güçlü hanedanın maksimum 80k ordu çıkarabildiği bir evrende bir avuç lekesiz değil, büyük bir orduya dönüşüyor Daenerys'in ordusu.
Yine elde bir yazıt olmamasının acısını çekiyor dizi, incoming foreign invasion nedir ya? Çok cringe konuşmalar vardı, son sahnenin çekimini beğendim, ancak yine olay örgüsü 0. Kitap çıksada seriyi kurtarsa...
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
(24-07-2017, 15:22)Awake : @altnkurt
Eleştirelim, ancak tadını kaçırmadan. Bir avuç lekesiz dediğin doğunun efsanevi paralı askerlerinden ve mevcudiyeti 20000 civarında, üstüne üstlük Lannister ordusunun önemli kısmı Kings Landing'de. En güçlü hanedanın maksimum 80k ordu çıkarabildiği bir evrende bir avuç lekesiz değil, büyük bir orduya dönüşüyor Daenerys'in ordusu.
Yine elde bir yazıt olmamasının acısını çekiyor dizi, incoming foreign invasion nedir ya? Çok cringe konuşmalar vardı, son sahnenin çekimini beğendim, ancak yine olay örgüsü 0. Kitap çıksada seriyi kurtarsa...
Kitap çıksa da diziye yetişemez artık. Ayrıca 8k lekesiz var diye hatırlıyorum ve Casterly de baya korunaklı bir kale. Westeros'ta kalelerle ilgili gördüğüm bir şey varsa o da kaledeki garnizonun kendilerinden kat kat büyük ordulara direnebildiği. 8k adama direnemeyeceksen Casterly Rock olmanın ne faydası var.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
Winterfell'i Theon ve 40 fedaisi fethetmemiş miydi?
•
Imperium:
8
24-07-2017, 15:53
(Son Düzenleme: 24-07-2017, 15:58, Düzenleyen: Awake.)
Evet tekrar kontrol ettim 8k imiş, çok fark etmez, Winterfell'in düşüşünde olduğu gibi Casterly Rock'ta çok küçük bir garnizon var, zira Lannisterlar Kings Landing'de.
•
İleti Sayısı: 5,343
Imperium:
35
•
İleti Sayısı: 1,418
Imperium:
4
24-07-2017, 17:36
(Son Düzenleme: 24-07-2017, 17:37, Düzenleyen: Pierro.)
•
Imperium:
91
24-07-2017, 17:40
(Son Düzenleme: 24-07-2017, 17:40, Düzenleyen: altnkurt.)
(24-07-2017, 17:36)Probang :
Çöp bir bölüm daha.
@Probang iyi senden naber?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 5,343
Imperium:
35
7x2 İncelemesi
-Dany'nin denizde o kadar süre geçirdikten sonra karaya çıkınca Varys'in sadakatini sorgulayıp tehdit etmesi
-Tyrion'un world kongress gibi ejderhalara ban kararı verdirmesi
-Davos'un Ejderhaların ateş attığını bize öğretmesi(allah allah işe bak yaw)
-Arya'nın fast travel yüzünden boltonların öldüğünü sonradan öğrenmesi(fast travel yapmayı bırakınca da nymerianın görünmesi)
-Euronun sanki m&b warband hile açmış gibi önüne gelene tek atarak savaşması
-Sand snakelerin hp düşürme çabaları(nightblade buildi euron üzerinde işe yaramaz gülüm)
-Eurona Skyrimden Ebony axe verilmesi
...
俺たち 自由 に なれる の か ?
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt
İleti Sayısı: 1,125
Imperium:
24
Missandei'yi beğenmeyen Sasha Gray izlesin.
•
İleti Sayısı: 3,666
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Ellaria Sand'in ölümü baya üzdü.Kızlarına zaten bağlanmamıştım orası ayrı meselede denize atlamayı o Theon değilde Ellaria hak ediyordu bence.
•
Imperium:
91
(24-07-2017, 22:05)Onur34 :
Ellaria Sand'in ölümü baya üzdü.Kızlarına zaten bağlanmamıştım orası ayrı meselede denize atlamayı o Theon değilde Ellaria hak ediyordu bence.
Ölmedi ki. Esir aldı Ellaria ve Tyene'yi.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
54
(24-07-2017, 22:20)altnkurt : (24-07-2017, 22:05)Onur34 :
Haa.Geminin ucuna bağlanan cesedi kendileri sanmışım.
•
Imperium:
91
(24-07-2017, 22:39)Onur34 : (24-07-2017, 22:20)altnkurt : (24-07-2017, 22:05)Onur34 :
Haa.Geminin ucuna bağlanan cesedi kendileri sanmışım.
Onlar şiş kebap yaptığıyla boğduğu öteki kızlar. Zaten biri hala boğazında kırbaçla öteki de üstünde mızrakla duruyordu. Bu arada ne vardı Ellaria'ya üzülecek yav. Gebersin gitsin bence.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 245
Imperium:
2
25-07-2017, 02:27
(Son Düzenleme: 25-07-2017, 08:11, Düzenleyen: onaz.
Düzenleme Nedeni: İmla
)
Victarion Greyjoy'u dizide görebilecek miyiz, bu konuda bir bilgisi olan var mı?
•
İleti Sayısı: 731
Imperium:
3
25-07-2017, 06:47
(Son Düzenleme: 25-07-2017, 06:50, Düzenleyen: TurkJedi.)
Victarion'u artık koyacaklarını sanmam, bu saatten sonra ortaya çıksa bile anlamı yok.
Dizide York ve Lancaster'ın karşılıkları Stark ve Lannister idi, dizinin sonunu da aynı şekilde bağlayacağını düşünsek bile bunun bir Stark Lannister birlikteliği olması lazım. Bunun da tek oluru Tyrion-Sansa ikilisi ve bu da bayağı uzak bir olasılık. Baelish farklı bir hane ama ana hanelerle bir kan bağı yok ve kendi soyluluğu bile şüpheli.
Ne kadar az garnizon olursa olsun Casterly Rock - Storm's End - The Eyrie üçlüsü kolay alınabilecek yerler değil, hele de başlarında doğru dürüst bir komutan olmadan. Ve tek mantıksızlık bu değil, Casterly Rock Dragonstone'a göre Westeros'un diğer ucunda. Artı Dany Yara Dorne'a Grey Worm da Casterly Rock'a gidecek dendiğinde aklıma arada Euron'un 1000 gemisinin olduğu aklıma geldi. Nitekim Dorne'a giden donanmayı Euron patates etti ama ne hikmetse lekesizler aradan sıyrılıp geçmiş. Saçmalık üstüne saçmalık oluyor dizide.
Doran Martell gibi büyük bir adamı ve çocuğunu öldüren kadına nasıl bir sempatin vardı ?
Aşağıdaki 1 üye TurkJedi nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye TurkJedi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt
İleti Sayısı: 394
Imperium:
3
25-07-2017, 08:38
(Son Düzenleme: 25-07-2017, 08:39, Düzenleyen: Nyderrath.)
-euron'un gift'inin ellaria sand olduğu ortaya çıkmış oldu böylece. bu arada sand snakes'in en itici 2 kişisinin ölüp en güzel kızını kalması güzel oldu ama hunharca tecavüze uğrayacak tahminen. :(
-nymeria arya ile tekrar karşılaşacak gibime geliyor.
-tahminime göre bu sezonun pure evil karakteri euron greyjoyken son sezonun pure evil karakteri, gözü güç dışında hiç birşey görmeyen daenerys olacak. varys ise yeminini tutmayıp, daenerysin kuyunu kazıyacak. ayrıca varys kitapta westerosun başına illiyro ile birlikte, başa targaryen geçirmeye çalışıyordu o da rhaegar'ın kayıp oğlu aegon'du. dizide aegon olmadığı için, şuan targaryen olduğu yüzde 90 belli olan jon snowu başa geçirecek.
-lyanna mormont bi tek bana mı itici geliyor ?
-littlefinger karakteri dizide tamamen bi facia. adam resmen işi gücü bırakıp sansanın peşinden sapık olarak ilerliyor. güzelim karakteri maffettiler.
-tyrion lannister, her zaman babasından casterly rock lordu yapmasını istemişti. babası reddetmişti sürekli, şimdi beklediği gün geldi sayılır.
-cerseri lannister'ın sonu jaime lannisterdan olacak. kingslayerdan sonra queenslayer ünvanıda alacak böylece.
Imperium:
91
(25-07-2017, 02:27)onaz : Victarion Greyjoy'u dizide görebilecek miyiz, bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Victarion ile Euron'u birleştirmişler galiba.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
54
Doran Martell gibi büyük bir adamı ve çocuğunu öldüren kadına nasıl bir sempatin vardı ?
Bilmiyorumki ben baya tuhaf insanlara sempati duyuyorum.
•
İleti Sayısı: 1,959
Imperium:
39
Dialogların kalitesimi bayağı düştü bana mı öyle geliyor. 2 bölümdür fan yapımı GoT skeçleri tadında dialoglar var.
•
Imperium:
8
@ TurkJedi
Trailerları izlediysen Lannister ordusu seferde, mevcudiyetleri az, Dany'nin karşısında küçük bir garnizon var, bu kadar aşılamayacak ne buldunuz Casterly Rock'ta anlamadım.
@ napolyon94
Diyaloglar gerçekten leş, kitabın bir türlü gelmemesi nedeniyle senaristlerin hikayeden oldukça saptıklarını ve yeni diyaloglar üretmek zorunda kaldıklarını düşünüyorum.
•
|