İleti Sayısı: 12,484
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
24-11-2019, 07:27
(Son Düzenleme: 19-12-2023, 22:30, Düzenleyen: PCOyun. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Tartışmasız çekilmiş ve çekilebilecek en iyi dizi olarak görüyorum. Her bir saniyesini sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim yegane dizi olabilir. Dizi tamamen göndermeler, flashbackler, flashforwardlar ve "flashsideways"ler üzerinden dönüyor. Çoğu kişi 6. sezonunu göme göme duramasa da bence sonuna kadar başarılı. Dizinin sezonları arasında bir favori seçecek olsam bu kesinlikle 5. sezon olurdu. Genel tema fazlasıyla değişiyor ve karakterler en büyük gelişimlerini bu sezonda yaşıyorlar.
Bunların dışında dizideki karakterlerin isimlerinin pek çoğu tarihte yaşamış filozoflardan geliyor veya esinleniyor. Birkaç örnek vermek gerekirse John Locke, Desmond Hume söylenebilir.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 2,840
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
İlk izlediğim yabancı dizi olması sebebiyle yeri bende ayrı olan bir dizi ancak yinede en iyi dizi denilebilecek bir seviyede degil.
İleti Sayısı: 1,522
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Tekrar izlemeye basladim disney+ ile. İlk 2 sezon fena değilmiş
•
İleti Sayısı: 5,346
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
12-08-2022, 13:55
(Son Düzenleme: 12-08-2022, 13:59, Düzenleyen: cemal. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Finali beğenilmediği için bu dizinin kötülenmesini çok saçma buluyorum. Son sezonu çok iyi olmasa da game of thrones tarzı geriye dönük diğer sezonları o kadar mahvetmiyor. Bu dizi büyük prodüksiyonlu iyi yazılmış dizi olayını getiren yapım (tv kalitesini göz önüne alırsak) . Bundan öncesi türkiye tv dizileri gibiydi o yüzden televizyon tarihinde yeri ayrıdır zamanına göre efsanedir. Ada atmosferi ve hikayenin içinde çok kolay bir şekilde kaybolabiliyorsunuz.
俺たち 自由 に なれる の か ?
İleti Sayısı: 12,484
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Bir kez daha izliyorum, beşinci sezondayım. Yukarıdaki tüm yorumlarım hâlâ geçerli, daha iyisi gelmez.