İleti Sayısı: 26,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
28-04-2016, 22:23
(Son Düzenleme: 26-10-2016, 17:48, Düzenleyen: Duman.)
•
Imperium:
139
28-04-2016, 22:25
(Son Düzenleme: 28-04-2016, 22:26, Düzenleyen: Duman.)
Bugün başladım diziye ilk 3 bölüm itibariyle çok hoşuma giden yanları var ancak senaryo nedense acayip bir şekilde kalitesiz geliyor, dizi biraz polisiyeye vuruyor sonra tamamen türünün dışına sapıyor. Olaylar çok kolay ve basit bir şekilde çözülüyor ve Lucifer'in herkese şeytanım ben diyerek dolaşması garip duruyor. Açıkcası izlerken bu dizi iptal olur hissine kapıldım, ancak umarım iptal edilmez.
•
Imperium:
139
30-04-2016, 23:43
(Son Düzenleme: 30-04-2016, 23:45, Düzenleyen: Duman.)
Dizide büyük bir kimlik bunalımı var. Kimi zaman polisiyeye bağlıyor kimi zaman daha mistik/gizemli konulara yöneliyor, polisiye kısmı diğer bir çok polisiye dizisi gibi kalitesizlik getiriyor genelde önce yanlış kişilerden şüpheleniliyor sonra asıl kişi ortaya çıkıyor vs ve bu esnada o ilk kişinin doğru kişi olmadığını zaten bilerek izliyorsunuz.
Wikipedia'sından da doğruladım tahminimi, dizi 7 milyonluk seyirciyle başlayıp son 2 bölüme kadar net bir düşüş ile 3 milyona kadar inmiş, son 2 bölümde bir tırmanma var. Mistik polisiye tarzı Forever'i anımsattığı için iptal olacağı hissine kapılmıştım ancak 2. sezonu almışlar.
Dizinin konusuyla ilgili olarak iyi bir Şeytan tasviri yapılamadığını düşünüyorum, farklı bir şekilde şeytanın aslen kötü olmadığını, kötüleri cezalandırmaktan sorumlu olduğunu vurguluyorlar. Dizi içerisinde Lucifer çok kez Dan'e Detective Douche diyor ancak kendi konuşma şekli ve hareketleri ağır douchebag tarzı içeriyor, sadece esas oğlan olduğu için çok göze batmıyor.
Konu itibariyle anlaşılan Şeytan birine aşık olduğu zaman onun etrafında güçlerini yitiriyor, ilginç bir senaryo olmuş. Dünyanın yaratılışından itibaren varolduğunu söyleyen bir varlığın aşk denen kavrama bu kadar uzak olması, insanların davranışlarını hayretle değerlendirmesi açıkcası bana garip geldi.
Son olarak; o kanatları yakmayacaktın Lucifer :'(
•
İleti Sayısı: 5,315
Imperium:
35
01-05-2016, 08:59
(Son Düzenleme: 01-05-2016, 11:05, Düzenleyen: cemal.)
Aga ben çizgi romanın bi sayısını okudum evrenin sonunda kanadı var ;) ::Deri çıkacak bence ayrıca finalde anne diye çevirdikleri kişi M.o.m imiş man of miracles galiba
俺たち 自由 に なれる の か ?
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
1.Sezon yorumu
2.Sezonda deli gibi mom ararken gene bir cinayet işine takılırsa bu sefer net küfürü basacağım komple sezonu hadi farklı birşeyler oluyor diye izledim ama yok hep dönüp dolaşıp aynı yere geliniyor üzdü yani
•
İleti Sayısı: 1,575
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Allah im lucifer dediler ya la oha cohzel
Ben begendimde bitince bosluga girdim :/ var mi onereceginiz benzer bir dizi?
Ayrica MOM kim?
•
Imperium:
139
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Gene bir trailer faciası. Daha da soru işareti yaratacaklarına en büyük soru işaretini ortadan kaldırmışlar wtf?! Bu dizi 3. sezonu göremez.
Aşağıdaki 1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
Imperium:
139
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
(20-09-2016, 23:26)Duman : 2. sezonu başladı.
Bu dizi de son 2 dk sı hariç hep bir hayal kırıklığı yaşatıyor bana
lucifer dizisinde polisiye görmek istemiyorum bro
Aşağıdaki 1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fire nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
Imperium:
5
ARKADAŞ OCAKTA BEKLİYORDUM ALLAH RAZI OLSUN LAN HABER VERENE
•
Imperium:
28
Fena dizi değil ama cinayetler çok sıradan derinlik yok. Çerezlik durumunda.
•
Imperium:
139
İlk bölümdeki Bobby B karakteriyle (şişman olması vs.) ASOIAF topluluğuna selam çakmışlar gibi duruyor. Orada Robert Baratheon'a Bobby B diyorlar.
•
Imperium:
139
Son bölümde tempoyu biraz yükselttiler ama özellikle Chloe ve kocası dizinin kalitesini büyük oranda düşürüyor gibi geliyor bana. Yeni eklenen LAPD'deki kadın karakter artı bir unsur olmuş ancak ne zaman ekrana Chloe gelse dizinin kalitesi azalıyor, garip garip bakışları var.
•
Imperium:
139
- Welcome to Devil time...
+ What are you doing?
- Trying out my new catchphrase.
•
Imperium:
28
İyice Supernatural'e bağladılar.
•
Imperium:
139
Lucifer'in asıl formunu da görmüş olduk böylelikle ama burada bile kalitesizlik akıyor arkadaş. Bence meleklerin asıl tasvirlerine göre yapmaları lazımdı yani zenci melek vs. hala oturmuyor bana kalırsa. Constantine filmindeki Gabriel gibi olabilirdi mesela.
•
Imperium:
5
02-11-2016, 23:21
(Son Düzenleme: 02-11-2016, 23:21, Düzenleyen: HulkSpider03.)
Melekleri görmüş gibi söylüyorsun...
•
Imperium:
139
Dün itibariyle 2. sezonu bitirdim. Mom hikayesinin bitişi enteresan oldu, bıçakla hiçliğe yırtık açtın da neyle kapatıyosun onu, içinden biri geçince nasıl kapanıyor. Bıçağı hiçliğe atarak annesine mi vermiş oldu hiçliğe mi atmış oldu. Hikayenin akışı gereği bir daha anneyi göremeyeceğiz gibi geliyor. Ancak şimdi asıl Charlotte ile diğer kişilere üvey anne muhabbetini nasıl açıklayacaklar. Bu dizide en başından beri hoşuma gitmeyen şey nispeten 'ilahi' varlıkların çok 'şaka' vari yansıtılması. Hani Amenadiel'in "favori çocuk" olduğunu öğrendiğinde 12 yaşındaki çocuk gibi reaksiyon vermesi bana garip geliyor. Veya direkt cehennemde millete işkence etmek için yaratılmış bir varlığın (Maze) dünyaya gelince duygusal bir kıza dönüşmesi garip geliyor. Daha karakteristik, daha ciddi yansıtılsalar ortaya daha güzel bir şey çıkabilirdi bence.
•
İleti Sayısı: 731
Imperium:
3
Dizinin kurgusudur, yan oyuncularıdır falan hepsi leş, efsane işlenebilecek konuyu da korkunç vasat işliyorlar. Mentalist'teki Patrick Jane gibi burada da Lucifer'ı oynayan eleman tek başına tüm diziyi sürüklüyor, o olmasa yüzüne bakılmaz.
•
|