Dizi: Solar Opposites (2020)
Görsel

Rick and Morty'nin yaratıcısı Justin Roiland'ın hayat verdiği Solar Opposites'te, patlamak üzere olan gezegenlerinden kaçmaya çalışırken kendilerini Dünya'da bulan dört uzaylının hikayesini izliyoruz. Birbirinden farklı kişiliklere sahip olan dört uzaylımız, Amerika'daki yeni hayatlarına alışmaya çalışırken ilginç maceralara çıkacak.

Seslendirenler: Justin Roiland, Thomas Middleditch, Sean Giambrone

76561198034761601.png
[+] 1 üye Craetus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugün ilk bölümünü izledim. Yeni bir absürt komedi, yetişkin animasyonu çıkması beni sevindirdi. Sevdiğim bir tarzdır. İlk bölüm için bence gayet güzeldi. Esprileri iyiydi. Uzaylılara ırkçılık yapan insanlar ile başladı sezon. Umarım izledikçe sevdiğim bir dizi olur.
76561198034761601.png
Ara
Tüm sezonları Disney+'a gelmiş.
tTRiYax.png
Ara
The wall bölümlerinde drama,entrika>got son 2 sezon
t8nubAh.gif
[+] 3 üye Val Thorne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(16-12-2022, 09:12)Val Thorne : The wall bölümlerinde drama,entrika>got son 2 sezon
Subplot ana konudan cok daha iyi olan dizi cok nadir. The wall cidden güzel.
Ara
Sardırarak sadece Wall kısmını izliyordum
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Şu ana kadar çıkmış tüm sezonları izledim. Beğendim. Rick and Morty tarzı bir şey arıyorsanız tavsiye ederim.
76561198034761601.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.