Dizi: Star Wars: The Acolyte (2024)
8 bölümde yayınlansın öyle bakacağım.
Ara
]
Ara
Ara
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
şarkı güzel
Ara
Çok eleştiri var izlemedim henüz ama konu Star Wars olunca sıçıp batırmaları çok olası geliyor.  :smile:

Edit: İlk 3 bölümü izledim. İlk iki bölüm çerezlik sayılırdı ama 3. bölümde kalite çok düştü. Çeşitlilik olayını Disney de zaten abartıyorlar burada tam gaza basmışlar beyaz tenli Avrupa tipi insan görmek bayağı bayağı zorlaşmış. İki analı ikiz zenci kızlarla zenci kadın gücü + geylik bir arada kombolamışlar. Star Wars tam woke kültür etkisinde kalitesizleşmeye devam ediyor. Bu arada güç olayını biliyorduk ta iplik nerden çıktı  :joy:
q59zb6s.jpg
Ara
Bugünkü bölüm rezaletti koca bir bölümü flasjbackw ayırmışlar ve tam bir feller kelimesinin karsiligiydi bu bölüm hayvan gibi bütçesi vardi filmin o kadar parayi nereye harcadılar gerçekten merak ediyorum
Ara
Bütün bu övgüler boşuna değilmiş, harika bir dizi olmuş. Kara para aklama vs. diyenler sithlere hizmet ediyor olabilir öyle diyeyim.
Ara
Evet baylar bugün başlıyoruz.
Ara
Şimdi fetöcü jedilar düşünsün.

Ara
2 bölüm izledim. Daha sonraki bölümler kötü yorumlar gelmiş. Neden ben de bilmiyorum. :) Kim bilir nerede battı?
Ara
Sıkıcı gidiyordu ama 5.bölüm fenaydı.

@merty yorumlara bakma devam et.
Ara
sonunda sezon finalini izledim ve  gerçekten güzeldi bu sezon aradığımız soru işareetlerinin bir kısmını çözdük ve finalde baya bir heyecanlandım. evet sezonun bazı bölümleri özellikle geçen haftaki bölüm fellerdı kabul ediyorum ama 2. sezon için güzel bir zemin oluşturdular bence ve söyleentilere göre 2. bir sezon göreceğiz

Ara
Son bölümü izledim.
Ara
Olabilir
Ara
(10-07-2024, 22:09)baywatch06 : Bugünkü bölüm  rezaletti koca bir bölümü flasjbackw ayırmışlar ve tam bir feller  kelimesinin karsiligiydi bu bölüm hayvan gibi bütçesi vardi filmin o kadar parayi nereye harcadılar gerçekten merak ediyorum
7.bölümü diyorsun sanırım şimdi izledim sana katılıyorum.
Ara

Spoiler icerir
Ara
(17-07-2024, 19:49)baywatch06 :

Spoiler icerir
Beğenmezse beğenmesin ben beğendim.
Ara
Ara
Beğenmeme tim iş başında.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.