Dizi: Star Wars: The Acolyte (2024)
30 seneye yakındır star wars seyredederim, açık ara en kötü ilk 3'e girer. Star wars olarak zaten kötü de, en son dağı oyup yaptıkları taş binada yangın çıkınca bırakmak zorunda kaldım. Bakın çok güzel fikirler var içinde, gerçekten çok iyi bir dizi olabilirmiş ama sanki birileri müdahale etmiş ve birşeyleri değiştirmiş. Sonra bu değişiklikler de tutarsızlık yaratmış anlamsız saçma bir iş çıkmış ortaya sonuç olarak.
[+] 2 üye GespensterPanzer nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Dizi iptal edilmiş nihayet kötü bir dizinin iptal edilmesine sevdinim
[+] 2 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Dizinin iptal olmasına bende sevindim. Bu ABD li senaristler ve showrunnerlar SJW/Woke kültür gazıyla bir dizinin yürümeyeceğini acaba ne zaman anlayacaklar.
Star Wars: Skeleton Crew isimli çocuk dizisi geliyormuş yine başrol çocuk zenci-melez tarzı bakalım bu dizi ne kadar gider. ABD film-dizilerinde beyazlara karşı ırkçılık iyice aldı başını gitti.
q59zb6s.jpg
[+] 1 üye irfandurmus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(20-08-2024, 06:42)baywatch06 : Dizi iptal edilmiş nihayet kötü bir dizinin iptal edilmesine sevdinim
İptalmi olmuş?
Star Wars benim için bitmiştir.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.