İleti Sayısı: 424
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
9
İlk iki bölümünü izledim ve şahane buldum. Yeni bölümleri için sabırsızlanıyorum.
•
İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
(19-10-2016, 00:17)brk007 : İlk iki bölümünü izledim ve şahane buldum. Yeni bölümleri için sabırsızlanıyorum.
Hele bir 3.bölümü izle sen..
Aşağıdaki 1 üye PashaZade nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PashaZade nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• brk007
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
3.Bölüm
Bence baş mühendis ortağını öldürdü veya öldürülmesine izin verdi baş mühendis onları insan gibi davranılmasına bile dayanamıyor bence ortağı bilinci tasarladı ve tasarladığı yüzünden öldürüldü şimdi de ortaya çıkmaya başladı ve intikam alacak gibi acaba cevap bu kadar basit mi yoksa daha karmaşık mı ilerde göreceğiz
•
Imperium:
22
(19-10-2016, 03:57)Fire : 3.Bölüm
Bence baş mühendis ortağını öldürdü veya öldürülmesine izin verdi baş mühendis onları insan gibi davranılmasına bile dayanamıyor bence ortağı bilinci tasarladı ve tasarladığı yüzünden öldürüldü şimdi de ortaya çıkmaya başladı ve intikam alacak gibi acaba cevap bu kadar basit mi yoksa daha karmaşık mı ilerde göreceğiz
Olabilir neden olmasın ? Daha çook bekleyeceğiz. HBO sonuç olarak :P O değil de AMD de böyle 100 saate birşeyi anlatamıyorlar
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Şuana kadarki en iyi bölümdü. ep4
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
•
Imperium:
139
Tam da ay sonu 1080p yaklaşık 6gb. İnmiyor.
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
(31-10-2016, 19:38)Duman : Tam da ay sonu 1080p yaklaşık 6gb. İnmiyor.
1080 izleme çok pompa sahne var bu sefer her şey açık net
•
Imperium:
139
5gb'si indi artık geri dönüş yok.
•
İleti Sayısı: 291
Imperium:
2
Sezonun en iyi ve kilit bölümlerinden biriydi nefessiz izledim.
•
Imperium:
139
Robert'in robotları ve hatta tüm Westworld'ü aklıyla kontrol etme olayı çok karizma, hadi diğerleri bilgisayarla vs. yapıyor da onun olayı ne acaba.
•
Imperium:
22
EN güzel Bölümdü. Özellikle sonunda ne olacak çok merak ediyorum. Bir de sonuç olarak bence robotları daha iyi korumaları lazım. Çalışanlar bakımından.
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Arnold vs Ford. Epic Rap Battles of History
•
Imperium:
139
08-11-2016, 00:17
(Son Düzenleme: 15-11-2016, 01:51, Düzenleyen: Duman.)
Müthiş bölümdü, o fazla meraklı araştırmacı kızımızın başına kötü bir şey geleceği çok önceden belliydi. Bernard Theresa'nın karşısındayken telefonda işin içinde Theresa'nın olduğunu öğrenmesi çok güzel tasarlanmış bir andı. Robert karakteriyle ilgili bazı şeyler uymuyor gibi geliyor bana, kendi ailesini yapmış gizlice vs. Birileri Arnold'un sesini kullanarak (belki de Arnold'un kendisi) robotlara bilinç verip parkı sabota etmeye çalışıyor gibi bir durum var şimdilik. Maeve'in değiştirilişi esnasında daha önceden bizden çok daha yüksek otoritede biri tarafından zaten değiştirilmiş olayı da buna ithaftı. Meraklı kızımızın başına bir şey gelmese bari çünkü açık ara Robert'in karizmasını saymazsak dizideki en sempatik karakter olabilir.
•
Imperium:
139
Şaşırtıcı olay.
•
Imperium:
22
Bu bölüm de mükemmeldi. Yalnız dizinin sonunu filmi sayesinde bilsek de böyle daha enteresan ve ilgi çekici oluyor.
•
Imperium:
139
Muhteşem bölümdü, Bernard'ın hostların evi neden göremediğini açıklamasından saniyeler sonra evdeki kapıyı göremeyip "Hangi kapı?" diye sorması müthişti. Dizide robotların kullandığı en jenerik cevap " It doesn't look like anything to me ". Dizide birbirine karşı çalışan (veya öyle görünen) birden fazla cephe var gibi görünüyor, Ford vs Şirket vs Arnold. Bu esnada Elsie'ye ne oldu, labirent ne iş, Maeve'e ne olacak bilemiyoruz. Maeve'in hikaye için bu kadar zaman harcadıktan sonra kaçmaya çalışırken ölüp(!) gitmesi çok anlamsız olur. Aynı anlamsızlığı gidip Bernard'ın hayatına ayrı bir bölüm ayırsalar da hissederdik neyse ki çok yer kaplamadı diyebiliriz.
•
Imperium:
139
Two timeframes teorisini okumuştum, William'ın aslında Man in Black olduğunu ve William & Dolores hikayesinin aslında anlatılan diğer hikayelerden 30 yıl öncesinde geçtiğini öne sürüyor. Bu teoriyi destekleyen ve desteklemeyen şeyler var dizide, destekleyen şeylerden bir tanesi William'ın parka girişi esnasında gördüğü Westworld logosunun Ford'un gençliğinde ona uzatılan belgedeki logoyla aynı olması. Yani bu 30 yıl içerisinde Westworld bir logo değişikliğine gitmiş ve William parka girerken eski logoyu görüyoruz. Teoriyi desteklemeyen şey ise William'ın yanında Dolores'ın tıpkı diğer sahnelerdeki gibi aynı teknolojiye ve aynı görüntüye sahip ana üs tarafından görülmesi ve hatırlarsanız Dolores'in yanına bir QA elemanının gönderilmesi.
Son bölümde hatırlarsanız William çocukken hep kitap okurdum ve buranın da sonunu görmek istiyorum vs. dedi, Man in Black önceki bölümlerde Lawrance ile eski arkadaşlığından bahsetmişti ve o da bu işi neden yaptığı sorulduğunda burası bir kitap ve ben son sayfa hariç hepsini okudum, sonunu merak ediyorum diye cevaplamıştı. Şimdi böyle bir teori var, doğru mudur yanlış mıdır bilemiyoruz ama benim üstüne ekleyeceğim 2. teori şu.
William ve Dolores'in aşkı 30 sene öncesinde yaşanıyor, Dolores yaşanan olaydan sonra asıl loop'una geri alınıyor, hatırlarsanız Ford Dolores'e loop'unun onu tatmin edip etmediğini sormuştu. Teddy karakteri William'ın yani Man in Black'in yerini almak üzere Dolores'e verilmiş, yani Dolores içerisinde olduğu loopta sevgilisini bekliyor ve yere konserve kutusunu düşürdüğünde Teddy karakteri onu yerden alıp veriyor, Dolores geri dönmüşsün diyor. Şimdi bu konserveyi Teddy hariç kimin yerden alıp Dolores'e uzattığını gördük? Man in Black. Çünkü Man in Black (şimdiki zaman) = William (30 sene önce) = Teddy (Man in Black'in Dolores için üretilmiş host hali)
Ve hatırlarsanız William'a Westworld'e girerken 2 şapka seçeneği sunuluyor, siyah şapka ve beyaz şapka. William beyazı seçerek giriyor çünkü parka dair bir beklentisi yok, asıl kişiliğine (Man in Black) bağlamamış. Eğer teori doğruysa bunu 2 şekilde öğreneceğimizi düşünüyorum, ya William yaşadığı bir olay sonrası beyaz şapkayı atıp siyah şapka takacak ve o şekilde belli edecekler, ya da Man in Black bir yerde ismini belirtecek William olarak.
•
İleti Sayısı: 3,104
Imperium:
36
21-11-2016, 15:02
(Son Düzenleme: 21-11-2016, 15:05, Düzenleyen: Duman.)
Şimdi anlamadığım bir olay var. Bu Bernard robot çıktı ama ilk bölümlerde karısı ile konuşuyordu. Yani Evli ve çoçuğu gerçekten oldu mu acaba? Bir diğer sorum o incelemeye gelen esmer hatun da mı Ford'un robotlarından?
Bir de tahminlerime göre son sahnede tasarlanan robot muhtemelen Theresa olucak.
•
Imperium:
139
21-11-2016, 15:50
(Son Düzenleme: 21-11-2016, 15:50, Düzenleyen: Duman.)
Robotlara backstory yani anılar eklenebiliyor. Esmer hatunun robot olduğuna dair bir ipucu şimdilik yok.
Yeni bölümü izliyoruz bakalım.
•
|