İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Merhaba,
1-Ben Eu4'e yeniden başladım. Osmanlı oynuyorum. Ama donanmaların "Tradition" değeri 0.1 , bu konuda ne yapabilirim?
2-Hangi idea donanmanın savaş gücünü arttırmak için idealdir?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
İdea almaya gerek yok. Akdeniz milletlerine karşı galley basarak, okyanus güçlerine karşı da bol bol heavy ship basarak rahatça yenebilirsin. Hatta sadece taşıma gemisiyle bile rakibin filosu orada değilken adaya çıkartma yapabilmek mümkün. Donanma oyunda karaya nazaran çok bir öneme sahip değil.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 515
Imperium:
3
donanma geleneğini arttırmak için ticaret gemilerinin başına kaptan vererek ticareti koruyabilirsin, kadırgalarla korsanları avlayabilirsin ama deniz savaşlarında donanma geleneği o kadar önemli değil osmanlıyla oynuyorsan bas galleyi geç
Aşağıdaki 1 üye 4S0S nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye 4S0S nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Heavy ship fiyat olarak aşırı pahalı diğerlerine göre. Rakipte heavy ship yoksa basmak aşırı derecede gereksiz. Galley spam yeter. Rakipte heavy ship varsa sen de onun kadar basabilirsin.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 6,823
Imperium:
17
Bence başarım için oynuyorsan ve gelirinle.denizcin çoksa 500 ağır gemi basmalisin
İleti Sayısı: 2,799
Imperium:
18
Teşekkürler Ilgaz. Ama dediğin başarımı yapmak gibi bir niyetim yok şuan.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen