Almanya 1 Milyon Asker 4500 Tank 2500 Top
İtalya 600 Bin Asker 600 Tank 1500 Top
Fransa 800 Bin Asker 1700 Tank 4000 Top
Sovyetler Birliği 1 Milyon 300 Bin Asker 2000 Tank 2000 Top
ABD 400 Bin Asker 500 Tank 1000 Top (Benim neden az diyorsan seninkiler zamanla artacak diğer ülkelerden daha hızlı şekilde)
Japonya 700 Bin Asker 250 Tank 1000 Top
İspanya 150 Bin Asker 20 Tank 400 Top
Birleşik Krallık 700 Bin Asker 1000 Tank 3000 Top
Türkiye 150 Bin Asker 350 Top
Savaşlar Şöyle Olacak.Savaşa göndereceğiniz birlik sayısını (yazmassanız bütün ordunuzu) seçtiğiniz şıkla beraber bana atacaksınız.Şıklar savaş taktikleri olacak her turda koyacağım.Saldırdığınız ülke NPC ise saldırı turunu buradan atabilirsiniz.Korkmayın biri savaş açsa bile gelecek tur saldırabilir.Oyuncular arası savaşlarda seçilen saldırı ve savunma taktiği savaşı kazanmanızda birlik sayınız kadar etki yapacaktır.
Saldırı Taktikleri (Savaşınız hücum içinse seçebilirsiniz sadece)
A)Yıldırım Savaşı
B)Üstün Ateş Gücü (yavaş yavaş düşmanı tank ve top ateşiyle vurarak ilerlemeyi hedefleyen planımız )
C)SpearHead(İngilizce bıraktım çünkü öbür türlü isim kötü duruyor (Taktiğin Amacı düşman birliklerini tanklar iler yarıp ilerlemek))
D)Şok (Düşman birliklerini merkezden sahte bir saldırıyla oyalarken arkadan ani bir saldırıyla vurmayı amaçlar)
E)Backhand Blow (Birliklerin büyük kısmını arkada saklayıp düşmanın zayıf noktalarını arkadaki birlikleri getirip vurmayı amaçlar)
Savunma Taktikleri (Savunan Ülkeler Seçebilir)
A)Mobil Savunma (Düşmanın ağır saldırı yaptığı pozisyonlarda savaşmadan olabildiğince geri çekilirken zarar vermeyi amaçlar)
B)Oyalama (Düşman birliklerini oyalamayı amaçlar savaşı kazanma gibi bir amacı yoktur olabildiğince az bölgeyi kaybetmek amacınızsa doğru olabilir)
C)Siper Savaşı (Birlikleri mobil savaştansa kazılan siperlerde tutup az zayiat ile düşmana karşılık vermeyi amaçlar)
D)Destek Birliklerini Kullanmak (Normalde savaşa destek vermek amaçlı olan topçu makinalı tüfek gibi silahları ön saflarda ağır olarak kullanmayı amaçlar)
E)Makas Taktiği (Taktiğin amacı düz bir hatta savunma yaparken düşman birliklerine iki çapraz bölümden yarıp bir makas gibi kesip düşmanın makasın içinde kalan kısmını çevirip yok etmeyi amaçlar)
Bu Tur savaşı olanlar Almanya ve Japonya saldırı taktiğini seçip bu konuya yada bana özel mesaj atacak birlik sayısıyla beraber.