Duyuru: Crusader Kings III Türkçe Yama - 1.12 (%100) Çıktı
Çeviri devam ediyor.
[+] 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
bu hataları bildirmek istedim

cm77r50.png

h680mub.png
Ara
Yama guncel degil dostum hata yok
Ara
Yama çalışıyor ama 1,13 de. Betalardan 1,13 e getir sorun olmaz.
Ara
Şaka maka ingilizcem %0,5 ilerledi bu yeni durumda ama oyundan aldığım zevk de sıfıra yakın:D
Ara
ne zaman gelecek bu hocaaammm
Ara
Emeğinize sağlık
Ara
Dayı Allah için bu yama ne zaman çıkacak yanlış anlamayın kaç ay oldu oyunu sildim ben Eylül Ekim Kasım Aralık oldu usta ya birisi de bişey demiyor ne zaman çıkacak ??
[+] 2 üye pedrogomesqq nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Aslında yamayı yeni versiyonlara güncellerken DeepL falan kullansalar daha hızlı şekilde yapabilirler.
[+] 1 üye Penetrator God nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yama çıkma ümitlerim gitti malesef bende oyunu siliyorum
Ara
Merhaba, CK3 için türkçe yama güncellenecek mi 1 seneye yakın olacak hala ses seda yok. En azından durdurulduysa veya gelmeyecekse bilgilendirme yapılabilir mi böylesi çok daha kötü oluyor çünkü gelecek diye bekliyoruz. Paralı falan olsun yine'de çıkartın çünkü bu son güncellemeyi oynamayı çok istiyorum. Çıkamyacaksada çıkmayacak deyin lütfen.
Ara
Arkadaşlar aksi duyurulana kadar çeviri yapılıyor dendi zaten :)
Ara
Aksi duyurulana kadar çeviri yapılacak dendi.
[+] 3 üye SafakB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bence bir ingilizce deneseydin öyle silseydin o şekilde oynanır. Sonuçta eu4 ve hoi4 full ingilizce ama türkiyede ck 3 den daha fazla kişi oynuyor. Sadece eventlar ck3 de derinlemesine ingilizce gerektiriyor onun için sözlük-çeviri yapmaktan başka çare yok.
Ara
şu yamayı ne zamana yapıcaklar hala ses soluk yok enazından bi bilgilendirme varmı nerden takip edebilirim
[+] 1 üye volqan714 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ben bi kaç aydır ck3 oynamıyordum canım oynamak istedi ama girdiğimde farklı modlara özel türkçe yamalar orjinal türkçe yamadan daha güncel ve 1.2 den mevcut sürüme yükseltilecekmi merak ettim
Ara
biraz zor 1.13 ve 1.14 art arda geldi ve işleri zorlaştırdı zaten önceki güncellemelerde yama 1-2 ayda geliyordu bu güncellemelerin büyüklüğünede bağlı
Ara
Oyunu yeni satın aldım biraz geç oldu ama :) Çeviriyi steam atölyeden abone olarak indirdim. Lakin bazı yazılar kod olarak görünüyor. Sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz.

V1CHsLx8zP.png
Ara
Oyun 1.14 sürümünde, çeviri 1.12. Eski sürüme dönmeniz gerekir çeviriyi kullanabilmek için.
(21-01-2025, 16:33)Duman : Oyun 1.14 sürümünde, çeviri 1.12. Eski sürüme dönmeniz gerekir çeviriyi kullanabilmek için.
Bende betadan 1.12 seçmeyi denedim bu seferde oyun açılmadı. Hata veriyor kapatıyor kendini silip tekrar yüklesem mi bilemedim
Ara

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.