Duyuru: Crusader Kings III Türkçe Yama - 1.5c (%100) Çıktı
thumbnail.png

Strategyturk Crusader Kings III Türkçe Çeviri 1.5 sürümü çıktı.

Yama oyunun 1.5.1 sürümüne güncellendi, Royal Court eklentisi çevirildi.
Bu sürüm bir önceki 1.4.1h sürümünden 31232 farklı satır içeriyor.

ayrac.png

Oyun Sürümü: 1.5.x
Çeviri Yüzdesi: %100
Oyun Kodu: 6eaa

ayrac.png

ayrac.png
Ara Güncellemeler

1.5b - 17/03/2022
1.5c - 18/03/2022

Strateji oyuncuları tarafından, strateji oyuncuları için.
[+] 21 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Allahım nasıl mutlu oldum varya, acaba diye bi foruma gireyim dedim yayınlanmamıştı. F5 çektim yayınlanmış, hayal sandım gerçekmiş. Tüm emeklerinize sonsuz teşekkürler. Sağ olun var olun.
Ara
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ayırt etmesi çok basit;

Uluyorsa Kurt'tur, Yalıyorsa İt'tir.
Ara
Elinize sağlık bir umut yayınlanmışmıdır diye girdim ki yayınlanmış :)

Ara
demin güncellemeyi aldım, ellerinize sağlık olsun.
Ara
Merhabalar ben 1.4.1 de iken pcgamepass üzerinden rahatllıkla kullanıyordum paradox modlardan indirip. Güncellemeden sonra belki launcher falan sıkıntıdır diye birkaç şey denedim ama çalışmadı bir sıkıntı olabilir mi yoksa sıkıntı benden mi?
Ara
bir ihtimal yama yanlış ziplenmiş olabilir mi? paradox üzerinden indirip girip tıkladığımda oyun ingilizce olarak geliyor?
Ara
yama için teşekkürler.

Ben de hata aldım. önce steamden abonelikten çıkıp tekrar aktif hale getirdim, olmadı. sonra manuel indirdim, eski yamaları silip yenileri kurdum, yine olmadı. modu aktif hale getirdim ama yine ingilizce.
Ara
Yama için teşekkürler.
Ara
Paradox Mods için bir güncelleme çıktı, şimdi tekrar deneyebilirsiniz.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Elinize, emeğinize sağlık cidden. Çoooooo....k teşekkürler!!
Ara
Yaşayın! Yamayı takip etmemek en güzeliymiş, güzel bir sürpriz oldu. Teşekkürler.
Ara
Emeğinize sağlık.
Sabrın sonu selamet .. :)
Berat kandiliniz mübarek olsun.
Ara
Elinize Emeğinize Sağlık Var Olun.
Ara
Emeğinize sağlık.
Ara
547 satır hata giderimi içeren 1.5b ara güncellemesi çıktı. Yeni oyun kodu e059. Hata raporlarınızı bekliyoruz.
(04-03-2022, 13:44)Duman : Bu haftasonu 1.5/Royal Court sürümü için Kuratörlerin katılım gösterebileceği kalite kontrol programını başlatacağız. Program dahilinde Kuratörler karşılaştıkları hataları bize iletecekler, asıl %100 çıkışı öncesinde bu hataları gidermiş olacağız.

(17-03-2022, 20:45)Duman : 547 satır hata giderimi içeren 1.5b ara güncellemesi çıktı. Yeni oyun kodu e059. Hata raporlarınızı bekliyoruz.

Bütün metinleri teker teker okuyorum. Gerçekten çeviri kalitesi vs yamanız 1 numara. Gördüğüm eksik ya da hata varsa yazacağım.
Ara
297 satır hata giderimi içeren 1.5c ara güncellemesi çıktı. Yeni oyun kodu 6eaa.
Oldukça başarılı, verilen emek takdire şayan.
Ara
Oyunun 1.6 sürümü çıktı güncellemeyi düşünüyor musunuz?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.