Duyuru: Crusader Kings III Türkçe Yama - 1.8 (%100) Çıktı
thumbnail.png

Strategyturk Crusader Kings III Türkçe Çeviri 1.8 sürümü çıktı.

Çeviri oyunun 1.8 sürümüne güncellendi.
Bu sürüm bir önceki 1.7 sürümünden 1271 farklı satır içeriyor.

ayrac.png

Oyun Sürümü: 1.8.x
Çeviri Yüzdesi: %100
Oyun Kodu: aec8

ayrac.png

ayrac.png

Strateji oyuncuları tarafından, strateji oyuncuları için.
[+] 5 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Elinize sağlık. Emekleriniz için teşekkürler.
[+] 1 üye Penetrator God nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
1.8.1 güncellemesinin çıktığı gün, çeviriyi 1.8.1'e güncelleyen ufak bir ara güncelleme çıktı. Mevcut yama sürümü bu sebeple 1.8.1.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Merhaba Türkçe yama hangi dlc ve modları destekliyor acaba (büyük modlar ve küçük modlar vs uyumluluğunu nasıl kontrol edebilrim acaba oyuna girip denemekten başka)
Ara
Türkçe Yama tüm DLCleri destekliyor. Modlar aracılığıyla eklenen hiçbir şey çevrili olmayacağı için kullanmak size kalmış.
WhaW8Am.gif
Ara
Tüm DLC'ler çevrili.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Merhabalar.

Mic. Store üzerinden game pas ile ck3 indirdim.

Paradox üzerinden https://mods.paradoxplaza.com/mods/11367/Any bu yamayı indirdim abone oldum.

Şuan paradox lancer da yama görünüyor.

Ama dil Türkçe olmadı. Nasıl çözerim bu olayı.

e35rkew.jpg
Ara
Oynanış setlerinden modu açtınız mı ?
Ara
(21-02-2023, 15:27)Pharmacist : Oynanış setlerinden modu açtınız mı ?
Tam olarak nerede tarif edermisiniz rica etsem ?

Buradaki manuel kurulumuda yaptım lakin maalesef Türkçe olmadı oyun.

https://forum.strategyturk.com/konu-crus...su-1-8-100
Ara
launcherda solda ana ekran ve yüklü tüm modlar seçeneğinin arasında
[+] 1 üye Pharmacist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(21-02-2023, 16:17)Pharmacist : launcherda solda ana ekran ve yüklü tüm modlar seçeneğinin arasında
Teşekkür ederim atlamışım burayı şimdi oldu.
[+] 1 üye Asutay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(15-12-2022, 20:48)Duman : 1.8.1 güncellemesinin çıktığı gün, çeviriyi 1.8.1'e güncelleyen ufak bir ara güncelleme çıktı. Mevcut yama sürümü bu sebeple 1.8.1.
Merhaba, 1.8.2 ara güncellemesi çıktı ve yama çalışmıyor bir çözüm yolu var mı, Yoksa Türkçe yamanın yeni versiyonunu mu bekleyeceğiz ?
Ara
1.8.2 güncellemesi çıktı, küçük bir güncelleme olduğu için ayrı konu açılmayacak.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Arkadaşım İle Ck3 Mp Oynuyacağız ama Onda Türkçe Yama Yok O İndirirse Mp Kodumuz Aynı Olur mu Sadece Modu indirmek Yeterli Olur mu ?
Ara
Farklı modlar varsa oyun kodu aynı olamaz.
(28-04-2023, 14:42)Ottomans58 : Arkadaşım İle Ck3 Mp Oynuyacağız ama Onda Türkçe Yama Yok O İndirirse Mp Kodumuz Aynı Olur mu Sadece Modu indirmek Yeterli Olur mu ?

öncelikle modların aynı olması gerekiyor. eğer sadece türkçe yama kullanacaksanız sıkıntı olmuyor ama farklı modlar da ekleyecekseniz biraz deneme yanılma yapmanız gerekiyor. ben daha önce kuzenimle oynamıştım yaklaşık 16 modla sorunsuz çalışıyordu. sadece oyun koduna dikkat edeceksiniz.
 '' Draco dormiens nunquam titillandus ''
Ara
teşekkür ederim
Ara
Ck3 ün yeni gelen dlc sindeki konuşma ve event lere baktım da çok zor bi iş . şimdiden kim çeviri yapsaksa bol bol teşekkür etmek için bu konuyu açtım  . ellerinize sağlık şimdiden dostlarım kardeşlerim :))
[+] 2 üye White Lion nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Helal be işte özlenen konu bu. Yalan yok yeni yama ne zaman gelicek konusu diye girmiştim :)
Ara
(11-05-2023, 18:52)Semavi7 : Helal be işte özlenen konu bu. Yalan yok yeni yama ne zaman gelicek konusu diye girmiştim :)
Yapar yapmaz atıcaklardır umarım :) ama cok zor be. yeni dlc leri de aldım inş çabuk çıkar :D
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.