İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Martin the Fox aşırı yavaş bir kart olmuş bildiğiniz üzere hearthstoneda genelde aggro deckler eninde sonunda metayı ele geçiriyor yani bu kartın pek oyun göreceğini sanmıyorum(şahsen ben dust yapıcam) .
Daha fazla pirate fikri beni rahatsız ediyor patches hariç pek kullanılmasa da şuan bile çok fazla pirate sinerjisi mevcut gelecekte aggro olmasa bile pirate desteleri görebiliriz.
Hero powerı bile face olan bi şampiyonu nedense azimle control yapmaya çalışıyor blizzard. 7 mana 2 minyon yok etmek için ÇOK fazla bir miktar. Crushing walls çöp arkadaşlar
Recruit mekaniği Summonlayacakmış yani battlecry tetiklenmeyecek, pek bi sıkıcı geldi bana. Big Priest ya da Big druid gibi desteler kullanabilir.
Dragon Soul ilginç bi kart ama biraz op olmuş sanki, bi turda 3 spell Priest için pek zor değil.
Her classa bir weapon demek çıkardığın o oozeu yerine koy lütfen demek. Zor kurtulmuştuk oozedan ama yine her destenin içine girecek galiba.
•
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Çok sayıda Kobold kartımız olursa Kobold tribali eklenir gibi geliyor.
Oyundaki Dirty Rat harici tüm Koboldlar Spell Damage veriyor, biraz "flavor" kaybı olmuş olacak.
•
İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Kart hala çok yavaş control vs control değilse 8 manaya kadar çoğu oyun bitmiş oluyor zaten hadi bitmesin 8 manada 6/6 bir kart koyup rakibine 0/8 minyon veriyorsun, sonra sıra rakibine geçiyor. Rakibin taunt koyabilir, silence atabilir, bufflayabilir. Hatta elinde 2 divine spirit 1 inner fire olan prieste lethal vermiş olursun :d. Ödüller ise highroll. Eline 10 tane backstab ya da 10 tane millhouse gelebilir bi anda. Oyuna farklı bir renk katar ama ladder göremez. En azından benim düşüncem bu yönde
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
Warlock ile hazineyi karşıya vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum. :D
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Hocam hazineyi karşıya çıkartıyor zaten sen kırıp içinden çıkanı alıyosun. :D
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
Tamam işte rakibim marin i oynadığında spell ile karşıya vereyim diyorum hazineyi ben kırayım yani.
•