Anket Başlığı: Ön Sipariş Anketi
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Field Marshal

13 41.94%
Cadet

10 32.26%
Colonel

8 25.81%
Katılımcı sayısı: 31 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Duyuru: Hearts of Iron IV Ön Siparişe Açıldı
Ben Cadet Editionu satın aldım. Colonel Editionda verilen tank figürleri verilmiyor ancak oynadığımda haritada herhangi bir 3D tank modülü olacak mı? Yoksa HOI 3'teki gibi sadece ülke bayrağımı görülecek?
Ara
S.a Beyler Bİrsey Sorucağım BU Field Marshal Ön Siparisi 125 Tl Ama Oyun Cıktıktan Sonra 6 Hazırandaki Fiyatı Nekadar Olucak Bilen Varmı Düşücekmi Yoksa Artıcakmı Ona Göre Almayı Düşünüyorum.

Sizce : Field Marshal Editionmu.? Yoksa Colonel Editionmu Sipariş Veriyim.?
Ara
Oyun çıktı diye fiyatları düşmeyecek tabii ki.
[+] 1 üye Awake nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Sizce Hangi Paketi Almayı Önerirsiniz.? Cadet Edition / Colenel Editon / field marshal Editon.
Ara
Cadet üstündeki bütün paketler tamamen kozmetik paketler, oyuna tek katkısı görüntüsel. Eğer bu tür şeylere önem vermiyorsan cadet, veriyorsan field marshal öneririm. En azından 2 DLC almış olursun.
Ara
Çook Saol Ya Bende paketler Arasında Kararsız Kalmıştım.
Ara
Keske Hearts Of iron 4'ün WW1 Paketi Çıksa.!
[+] 1 üye Longbattom nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
tr dil desteği olsaydı bende alırdım
Ara
(31-05-2016, 11:58)Longbattom : Keske Hearts Of iron 4'ün WW1 Paketi Çıksa.!

Belli mi olur firmanın hatalarını düzelten çılgın modcular çıkar belki... (Darkest Hour )
Ara
en önemli seyi sormayı unuttum Colonel Field paketini aldım ama bu map detail ıcınde degılmı asker ve gece gunduz harita detayı yoksa field marshalde mi var sadece. / Expansion Pass Ne işe yarıyor.??
Ara
(02-06-2016, 11:54)Longbattom : en önemli seyi sormayı unuttum Colonel Field paketini aldım ama bu map detail ıcınde degılmı asker ve gece gunduz harita detayı yoksa field marshalde mi var sadece. / Expansion Pass Ne işe yarıyor.??

Gece gündüz animasyonu herkesde var, herkes açıp kapatabiliyor. Cadet'ten daha yüksek paketleri alırsan content pack alıyorsun onlar da büyük ülkelerin gemilerini, tanklarnı değiştiriyor görsel olarak.

Expansion pass ile HoI4 için çıkacak ilk 2 DLC'yi bedava alıyorsun. Tabi bedava olmak yerine daha çok parayı önden vermek oluyor.
Ara
Son 1 gun Pazartesi Saat Kac Gibi Cıkıcak Oyun Bilgisi Olanvarmı.?
Ara
Akşam 8:30 gibiydi galiba
Ara
(01-06-2016, 12:11)Semavi7 : Türkiye saati ile 20:00 da çıkacakmış. İftarı yapar sahura kadar yardırırız :)
18:00 CET
Ara
Aksam 8 cook gec yahu :D Keske sabah 8 olsada Orucluyken iftara kadar iyi olurdu.
Ara
18:00 CET'e göre 19:00'da bizde indirilmeye başlayacak.
[+] 1 üye SHD nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(05-06-2016, 17:18)Longbattom : Aksam 8 cook gec yahu :D Keske sabah 8 olsada Orucluyken iftara kadar iyi olurdu.

18.00 CET=19.00 EEST (yukardaki ileti yazarken gelmiş)
Ara
content://com.sec.android.app.sbrowser/r...0929.mhtml
Ara
O kadar uğraştılar, ortaya bu çıktı:

(Timelapse'lerin hepsi bu şekilde saçma, oyunu sanırım almayacağım)
[+] 1 üye Moses nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.