İleti Sayısı: 47
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
aslında biraz ingilizcem var fakat tam olarak bir türlü kavrayamadım.üretimi değiştirdiğinde efficiency düşüyor vs evet ama bazılarında fazla bazılarında az düşüyor.kaç division'a ne kadar ekipman gerek aralarındaki denge nasıl? bir mantığı var.aslında kafamda bir şeyler oluştu burada ingilizcesi mükemmel olan arkadaşlar var mutlaka tutorial videolarını da izlemişlerdir.Bridger'ın veya Paradox'un bu konudaki tutorial videolarından detaylı olarak anlatılabilirse çok büyük bir hizmet olur.oyunun en köklü değişimi bu üretim hattı.benim gibi bir sürü insan olduğuna inanıyorum.bi anlayabilirsem çok mutlu olacağım.
•
İleti Sayısı: 1,433
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
8
02-06-2016, 10:05
(Son Düzenleme: 02-06-2016, 10:20, Düzenleyen: Awake.)
Efficiency meselesi yeni üretimlerle alakalı, ilk kez yeni bir üretim hattında yeni bir ekipman ürettiğinde efficiency düşük oluyor, ancak mesela infantry equipment üretirken infantry equipment 2'ye dönüştürmek istersen üretim hattını efficiency daha az düşüyor, basitçe birbirlerine benzeyen ekipmanlar olduğu için böyle. Geri kalan sorularına eve geçtiğimde detaylı cevap vereceğim.
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Ayrıyetten tank, gemi ve uçakların modifiye edilmiş versiyonlarında effiency düşüşü daha az oluyor.
•
İleti Sayısı: 47
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
çok teşekkürler hocam.evet ben de bunu az çok kavrayabilmiştim ama üretim detayları yani asker üretimi tank üretimi onun ekipmanla olan bağlantısını kavrayamadım bir türlü.
•
Imperium:
8
02-06-2016, 12:53
(Son Düzenleme: 02-06-2016, 13:46, Düzenleyen: Awake.
Düzenleme Nedeni: Yanlış bilgi
)
Tank birliği üretirken tanka ihtiyacın olur, piyade birliği üretirken destek ve piyade ekipmanlarına ihtiyacın olur, üretim hattı tamamen bunları üretmene yarıyor. Yani üretim hattında ayda 4 tank üretiyorsun, bir tank birliği atıyorum 1000 tank istiyor, o 1000 tankı karşılamadan da birliği üretebiliyorsun, ancak savaşta ne kadar efektif olduğu ekipmanlarının karşılanıp karşılanmadığına bağlı.
•
Imperium:
8
02-06-2016, 13:44
(Son Düzenleme: 02-06-2016, 13:46, Düzenleyen: Awake.)
Tabii, birliği ekipman vermeden üretebilirsin, ekipmanlar üretildikçe birliğin ekipman ihtiyacı karşılanacaktır, ancak savaşa ekipmansız sokarsan hezimete uğrarsın, sadece buna dikkat etmen yeterli.
Yanlış bilgi vermişim yukarıda, üzgünüm.
•