Empire - Hollanda Cumhuriyeti
Nasıl kolay yahu bu ülke ? Oyun biraz ilerleyince fransa ispanya ile savaşa tutuştum. Karada tamam ama denizde bi ablukaya aldılar beni (zaten tek liman) onca ticaret noktasından gelir gelen para sıfıra düştü. Hindistandan amerikadan gelen çaylar şekerler de nanay oldu resmen iflas ettim. Hadi savaş limanı var diye dibimdeki ispanya toğrağını alayim dedim fransa kocaman bir buçuk ordu dikmiş oraya. Diğer yerlerden donanma çekeyim diyorum hep ticaret limanı var fluyt harici gemi yok (kötü değiller ama savaş gemilerine kafa tutacak kadar da iyi değiller. Baktım iflasa gidiyorum teknloji para filan ateşkes yaptım 2-3 tur geçti yine aynı seneryo. Baktım olmuyor dolana dolana fransayı yıktım, üzerine ispanya üzerine yürüdüm vs saçma sapan bir avrupa fethine giriştim, kısacası hiç öyle tarihinde olduğu gibi yeni dünya uzak doğu fetihleri hikayesi çıkmadı ortaya.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Empire - Hollanda Cumhuriyeti - Yazar: Reoberg - 19-06-2017, 13:05
Empire - Hollanda Cumhuriyeti - Yazar: Aytaç - 19-06-2017, 13:24
Empire - Hollanda Cumhuriyeti - Yazar: Merco - 19-06-2017, 13:39
Empire - Hollanda Cumhuriyeti - Yazar: tigerclow. - 06-01-2019, 02:27
Empire - Hollanda Cumhuriyeti - Yazar: hazarowa - 27-06-2020, 23:49

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.