İleti Sayısı: 73
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Oyun içinde sizin sinirlerinizi bozan ülkeler hangileri. Benim kara koyunlu.
•
İleti Sayısı: 119
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
1
oyuna ilk başladığımda castileden çok nefret ederdim bedavadan aragonu ve napoliyi alıyor üstüne puan harcamadan annex edip spain kurabiliyor diye
•
İleti Sayısı: 53
Imperium:
0
13-03-2019, 19:29
(Son Düzenleme: 13-03-2019, 19:30, Düzenleyen: BörüTigin.)
kastilya ingiltere polonya gibi gereksiz avantaja sahip olanlar ve memlük gibi insanı çok uğraştıran ülkeler.
•
İleti Sayısı: 6,942
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
küçük hre ülkeleri birde ming dynsty çünkü aşırı toprakla başlıyo
•
İleti Sayısı: 110
Imperium:
0
Balkan devletlerinden biriyle oynuyorsam en nefret ettiğim devlet Osmanlı olur. Avrupa'da Osmanlıyı ittifaklar sayesinde durdururuz. O nafile doğuda girilmedik şehir bırakmaz. İngiltere'ye de ayrıca bir kılım. Donanmalarını yenen bir devlet yok galiba. Mingin herkesi tehdit eder gibi haraç alması haraç veren olmadığınız takdirde oynadığınız zorluk seviyesine bakılmaksızın. Ming'ten haraça zorlama casus bellisiyle savaş ilan etmesi. Rusya'nın bağımsız Türk göçebelerini feth etmesine ve dinini değiştirmesine sinir oluyorum. Son olarak küçük hre devletleri. Bir toprak alınca tüm o küçük devletlerin koalisyona girip en dandiğinden bile 8k ordu çıkması insanın sinirini bozan etkenlerden biri. Ha tabii Fransa ile oynuyorsanız Hre'nin size karşı durma olasılığı yok.
•
İleti Sayısı: 307
Imperium:
2
13-03-2019, 20:28
(Son Düzenleme: 13-03-2019, 20:29, Düzenleyen: Türk Şad.)
Kesinlikle moskova. Tatar hanlıkları ile oynarken 3 tatar devleti birlikte daldık alayımızın içinden geçti. Sorsak oyun yapımcılarına göre süvari gücünüzü kullanıp moskovayı rahatlıkla ezebilirsin diye not düşmüş viki sitesinde. Bu kesinlikle koca bir yalan. Karadenizin üstü koca bir boş arazi polonya ve moskovaya yem oluyor. Hele hardta oynuyorsanuz moskova 1500 olmadan karadenizin kuzeyine kadar heryeri yutuyor. Osmanlı olup rusları katlamak aşırı hoşuma gidiyordu bir dönem hala daha rus devletlere karşı bir antipati besliyorum oyunda
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
İleti Sayısı: 201
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
2
İspanya Avrupa'da Hollanda ve İngiltere ile oynarken genelde en çok zorluk çıkaran ülke oluyor ittifaklariyla beraber çok fazla masraflı oluyor İspanya ile savaşmak bu yüzden hiç sevmiyorum kolonileri hep önceden kapıyor. Birde Afrika ve Amerika'daki gerçek olmayan sadece kabile olan saçma devletler bunlar olmasa rahat rahat koloni kurcaz tek tek hepsini yenmek çok sıkıcı oluyor
.
•
İleti Sayısı: 130
Imperium:
0
Bende genel olarak Ruslara karşı oynamayı sevmiyorum bunun başlıca sebebide bölgenin çok bûyük olması sürekli haritafa ordu kovalamak, bir yeri kuşatırken saçma sapan bir yerden çıkıp 'Zaaa ele geçirdim!" demesi inanılmaz gıcık bir şey birde birisi şehrimi kuşattığı zaman kafamda halkıma eziyet ediliyor, şehrimi yakıyorlar gibi hissediyorum üzülüyorum. Benzer sebeplerden devletleri çok hoşuma gitsede Orta Asya'da oynamayıda çok sevmiyorum.
İleti Sayısı: 162
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
late game osmanlısı net. 3 kıtaya yayılmış osmanlının kalelerini kuşatıp war score kasmaya çalışmak... tam bir kanser.
•
İleti Sayısı: 441
Imperium:
3
Rodos. Habire çıkartma yapıyor 3-5k'sı ile. Gidip işgal etmeye de deymiyor özellikle oyun başı çok sinir oluyorum.
•
İleti Sayısı: 75
Imperium:
0
Benim şahsen İrlanda minörlerini seven biri olarak İngilizler. Adamlar zayıflamıyor abi yok, güller savaşını eziyorlar, normandiya savaşını sallmıyorlar. daha henüz yenemedim. bir de kelalaka laighin ya da ulaidh krallığıyla müttü olup yolumuzu kesiyorlar. vallahi bıktım.
•
İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Venedik. Oyun başında venediğin başkentini kuşatmak donanma kuvvetleri yüzünden neredeyse imkansız. Özellikle Avusturyayla oynarken baya sinir bozuyor.
•
İleti Sayısı: 1,140
Imperium:
5
Donanma yüzünden İngiltere. Ordu yüzünden Fransa. Bir de Allahın belası Ming.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 19
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
Aragon ve Napoli'ye beleşten konup İspanya formlayan Castile, donanmasıyla sinir eden, early gamede Balkanlarda ilerleyen Venedik, sinsi sinsi koloni kurup hiç büyümeyen Portekiz, tamamen bitirmenin 3-5 savaş sürdüğü Memlük, Hindistanı parselleyen Vajangar, Fransayla falan ally olup Kırım'da büyüyen Genoa, sebepsiz yere Kara Koyunlu, kıyıları raidleyip duran The Knights.