Epic Rap Battles of History
Bundan önceki sezonla birlikte maker studios ile anlaşmaları bittiğinden tamamen bağımsız bir şekilde çalışıyorlar artık. O yüzden görsel kalite düşmüş olsa da lirikal olarak çok daha güzel işler çıkarıyorlar gibime geldi. Ayrıca maker studios altında olduklarında büyük ihtimalle biraz "sıkıntılı" kaçabilecek karakterleri yapamıyorlardı, onlara da el atmışlar güzel olmuş.
WhaW8Am.gif
Ara

Bu beat'i daha önce kullanmışlardı sanırım.

Buradan hatırlıyormuşum: https://www.youtube.com/watch?v=l50Pw8XNpr0
IbnE9P2.gif
Ara

Tek kelimeyle mükemmel bir bölüm olmuş. Hem söz hem de görsel bakımdan harika bir iş çıkarmışlar.
WhaW8Am.gif
Ara
Punchlineları beğenemiyorum son sezonun.
Elon Musk vs Mark, Guy Fawkes vs Che dışında genel olarak çok kötü gidiyor bu sezon. Her zaman acaba yeni erb ne zaman gelecek, ne olacak diye beklerken artık videodan videoya aklıma geliyor kanal.

Ara
Önümüzdeki rap battle bir ERB Klasiği olan seçim adayları arasında olacak. Yani önümüzdeki battle Trump vs Biden. Bu rap battle ile birlikte Trump üç farklı videoda üç farklı rakip ile karşılaşan ilk karakter olacak.
WhaW8Am.gif
Ara
(26-10-2019, 12:49)Attila the Hun :

Bunu tekrar dinledim ve ilk dinlediğimde kaçırdığım bayağı bir şey olduğunu fark ettim. Joker vs Pennywise'dan sonraki en beğendiğim battle bu kesinlikle.
WhaW8Am.gif
Ara
Benim en sevdiğim bölüm "Theodore Roosevelt vs Winston Churchill"di. Hâlâ arada sırada canım sıkıldığında açıp izlerim.
IbnE9P2.gif
Ara
Ben son sezon için konuşmuştum. Yoksa önceki sezonun en iyilerinden biriydi Teddy VS Churchill ama yine aynı şekilde o sezonun da açık ara en iyisi Ivan the Terrible VS Alexander the Great'di bence. Hiçbir battle'da bu kadar iyi bir giriş olduğunu hatırlamıyorum.

WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Son sezonları aşırı kötüydü. Sadece animasyonlar değil müzik, sözler vesaire de geriledi.
Müzik ve animasyonları tamamen kendi finansmanlarından yaptıkları için açıklayabiliriz ama söz konusunda abartıldığı kadar bir gerileme olduğunu düşünmüyorum. Önceden makerstudios altında çok daha geniş bir kitleye hitap etmek zorundaydılar, şimdilerde ise daha fazla alt anlam ile herkesin anlamayacağı bir yapı ile battle gerçekleştiriyorlar.
WhaW8Am.gif
Ara
1. sezonda müzik de, animasyon da, sözler de şu ankinden daha iyi bence. 1. sezonda herhangi bir stüdyo ile çalıştıklarını sanmıyorum.

Yine de işin zirvesi 4. ve 5. sezonlar gibi.
Nostalji etkisi yüzünden olan bir düşünce diye düşünüyorum. Son sezonda da çok iyi battlelar var ve önceki sezonlarda da çok kötü battlelar var. Son sezonun gereksiz bir gömülmeye maruz kaldığı kanısındayım.
WhaW8Am.gif
Ara
Şu 3'ü ERB kalitesindeydi ancak diğerleri için aynı şeyi söylemek zor. Elon vs Mark vasat denebilir belki ama kalanlar direkt kötü.

unknown.png
Ara
Seçilen üçlüye katılsam da onlara kesinlikle Joker vs Pennywise ve Vlad vs Draculayı hatta belki Thanos vs Oppenheimer'i de eklerdim. İlk ikisi zaten söz olarak hiçbir şekilde aşağı kalır yana sahip, hatta Joker vs Pennywise görsel olarak önceki sezonlara en yakın battle son sezonda.
WhaW8Am.gif
Ara
Yeni seçim battle'ı geldi. Bu sefer Abraham koymamışlar ve yine taraflarını belli ederek Trump'a genel olarak daha zayıf bir verse yazmışlar.

WhaW8Am.gif
Ara
2016'daki çok daha iyiydi.
Ara
Önümüzdeki ay yeni bir battle geliyormuş.
WhaW8Am.gif
Ara
Battle gelmiş. İkinci lego battle olmuş oldu.

WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.