Ergonomik fare mi oyun faresi mi
Yeni fare alacağım şuan aklımda Logitech lift ve Logitech g305 var, bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı olur diye merak ediyorum, veya başka bir öneriniz var mı?
Ara
Kablosuz şart değilse daha 1 ay kadar önce G403 aldım. Tavisye ederim. Ergonomik hiç kullanmadım, yorum yapamayacağım. G305 ise G102'nin kablosuz haline benziyor resimden gördüğüm kadarıyla. 3 sene kadar da G102 kullandım. Tekerleği bozulduğu için değiştirmiştim. O da yeterli bir fare idi bence.
76561198034761601.png
Ara
Solak olmayan herkes Razer Deathadder kullanmalı.
Ara
(09-09-2024, 14:39)Selene : Yeni fare alacağım şuan aklımda Logitech lift ve Logitech g305 var, bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı olur diye merak ediyorum, veya başka bir öneriniz var mı?

Ergonomik fareler genelde fare ile hassas ve yavaş aksiyon alan kişilerce kullanılıyor. İşte dijital çizimdir, 2d;3d tasarımdır, teknik çizimdir, mimarlık tasarımları, ürün tasarımları vs vs.
Diğer sebebi de daha çok karpal tunel gibi çeşitli bilek ağrısı problemleri yüzünden fareyi yatay düzlemde değil de dik olarak kullanmak amacıyladır. Alışması zor olduğu için bu tür nedenlerin yoksa tavsiye etmem.

g305 hakkında çok fikrim yok ama yeni fareye geçmeden önce yıllarca g300s kullandım, gayet de memnundum, tavsiye ederim.
Ara
logitech m110 mause öneririm tek dezavantajı usb kablosu uzun ama sağlam bir mause
Ara

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.