İleti Sayısı: 2,011
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
Bu dünya bizim, her devil ölecek,
Olmaz deme, korkma, hepsi devrilecek,
Testere adam ve kedili kız bizimle gelecek,
3 hakkın varsa 2'sini saklamak gerek!
Sonu yoktur devil kesmenin,
Kanı da çoktur bu mesleğin,
Uyarmadı deme, bedeli ağır olur kedi yemenin,
3 hakkın varsa 2'sini saklamak gerek!
•
İleti Sayısı: 12,242
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
11-01-2023, 23:05
(Son Düzenleme: 11-01-2023, 23:05, Düzenleyen: PCOyun.)
Bugün ilk dört bölümü izledik. Bayağı hızlı ve kanlı bir başlangıç oldu, önceden ilk yedi bölümünü izlemiştim fakat devamını getirmemiştim. Haftaya izleyeceğimiz bölümler ile birlikte ben de bilinmezliğin içine dalacağım. Favori karakterim tabii ki Power.
•
İleti Sayısı: 2,448
Imperium:
36
İlk dört bölüm güzeldi. Bol aksiyonlu bir anime olacak gibi görünüyor. Power'ın şuanda en iyi karakter olması hakkında Ayro ve PCOyun'a katılıyorum .
•
Imperium:
99
Bugün sonraki dört bölümü izledik. İlk hafta gibi yine önemli bir cliffhanger ile bitti. Animenin önceden ilk sekiz bölümünü izlemiştim, haftaya izleyeceğimiz dört bölüm hakkında hiçbir fikir sahibi değilim, zevkli olacak gibi.
•
İleti Sayısı: 3,309
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
Geçen haftaki cliffhanger bu haftakinden daha iyiydi. Animeye gelecek olursak güzel gidiyor, beklenmedik şeyler var. Özellikle de animasyonlar çok iyi.
•
İleti Sayısı: 2,011
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
İlk 4 bölümdeki drama-komedi havası yavaş yavaş dağılıyor. Devil Hunters için işler ciddileşmeye başladı. Düşmanlar artık çok daha güçlü. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
•
İleti Sayısı: 3,309
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
12 bölüm çok kısa geldi. Yine de güzeldi. Birkaç yıl beklemeyiz umarım ikinci sezonu için.
•
Imperium:
99
Bugün son dört bölümü izleyip bitirdik, karakterleri ve sunumu çok güzel olsa da genel olarak hikayeyi beğendiğimi söyleyemem. Power hâlâ en iyi karakter, ikinci sırada ise yeni tanıştığımız Future Devil var.
•