İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Şu videoyu bi incele istersen. Olmazsa farklı bi şeyler bakmaya çalışayım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 1,465
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
19
Bir ihtimal virüs programı sorun çıkartıyor olabilir demek istiyorum ama orijinal oyundan bahsediyorsun, bi çeşit crack falan yoksa sanmam.
•
İleti Sayısı: 398
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Üsteki video yu deniyorum ama bende de hkml diye bir dosya çıkıyor. O problem nasıl halledilir? Oraya nasıl girebilirim?
•
Imperium:
0
Bu kurulu olmayanların hangi var yok bilmiyorum. Bunları tek tek indirip kursam bir sorun olur mu, pc de kurulu oldukları halde. Birde kesin çözüm müdür bu?
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Bilgisayarın C++ dilinde yazılmış programları doğru bir şekilde çalıştırabilmesini sağlayan paketler bunlar, bu sorunu yaşayan bir oyuncu bunları kurarak düzeltmiş.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• eminnn
İleti Sayısı: 1,156
Imperium:
10
Bende yaşamıştım korsan oynarken. Bunları kur sorun çözülür. Eğer çözülmez ise Eu4 ü kaldır kayıt dosyalarını Save leri herseyi sil geri kur. İlk kurulumda steam yükleyebilir.
Aşağıdaki 1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• eminnn
İleti Sayısı: 146
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
25-03-2018, 15:39
(Son Düzenleme: 25-03-2018, 17:27, Düzenleyen: KaramelLatte.)
olmadı. ama yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.
NOT:Sorun sadece eu iv de değil tüm paradox oyunlarında :(
•
Imperium:
0
Üstteki eklentileri kurdum. Sonra Rome 2 ye girmek için tıkladım ve oyun güncellenmeye başladı. Öyle bir güncelleme ki 2 gündür sürekli parça parça indirme yapıyor. İlk başta 13 gb indirdi. Sonra 5 sonra bir 5 daha ve hala sürekli indiriyor. Resmen oyun baştan iniyor gibi ama hala bitmedi güncelleme. Sizce arıza halloluyor mu yoksa bu kendi kendine bir hata döngüsü mü oluşturdu? Çünkü bana normal oyunun boyutundan daha fazla bir indirme yaptı gibi geliyor. Şu an itibari ile hala 2.6 gb indirme yapıyor. İşin kötü tarafı ne zaman oh be bitti desem, yeniden farklı boyutta indirme başlıyor.
•
Imperium:
0
Yok yine çalışmadı. Tıklıyorum aynı şekilde hiçbir işlem yapmamışım gibi oluyor.
•