Kuzenim sabah aradı dlc yi satın almış gel bakalım beraber dedi. Gidip baktım yarım saat zor oturdum oyunun başında.
* Oyunun aşırı yavaşladığını hissettim.
* Bazı estatelere neredeyse hiç dokunulmamış. Tribe estatesi rezalet insan bir looting speed ne bilim horde unity koyar yada raze power gibi bir takım etkiler. Bu hali ile mp de orda kimse yine oynamaz, oynayanda orda kalmaz.
* Optimizasyonla alakalı bir sorunla karşılaştık bir kaç hata fark ettik. Herkeste var mı bilmiyorum.
* Dlc aceleye getirilmiş hazır değil.
Birde diplomasi ekranı ile alakalı bir sorun gördüm. Seçeneklerin tamamını görünmüyor aşağı çekmek gerekiyor bunu çözemedim.
* Oyunun aşırı yavaşladığını hissettim.
* Bazı estatelere neredeyse hiç dokunulmamış. Tribe estatesi rezalet insan bir looting speed ne bilim horde unity koyar yada raze power gibi bir takım etkiler. Bu hali ile mp de orda kimse yine oynamaz, oynayanda orda kalmaz.
* Optimizasyonla alakalı bir sorunla karşılaştık bir kaç hata fark ettik. Herkeste var mı bilmiyorum.
* Dlc aceleye getirilmiş hazır değil.
Birde diplomasi ekranı ile alakalı bir sorun gördüm. Seçeneklerin tamamını görünmüyor aşağı çekmek gerekiyor bunu çözemedim.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....