EU4 - Geliştirici Multiplayerları
C1vJ96yWEAYN81L.jpg

Yeni multiplayer için kuralar çekiliyor.
Konu konseptini değiştirip multiplayer bölümünde sabitledim.

C2TFMWjXgAIohVA.jpg:large

Şimdi de böyle bir 'görsel' hazırlamışlar yeni mp oyunları için.  :smile:

Yeni multiplayerı Paradox Extra kanalına yüklemeye başladılar.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Hindistan çok fena karışıyor, kimin hakim olacağı belli değildi.

Eğer bu 3. bölüm izlediğim yayına dahil değilse Japonyaya neler olmuş merak ediyorum :P en son oyuncular paylaşmıştı.
Ara

Timelapse.
mingi bufladılar diyenlere en güzel cevap sanıyorum 7. videoda gizli.. mingin işi bitmiş. yeni yükselen güç mançu..
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Sezona hızlı başlayan DDRJake (DDRGreed) gelecek hafta tarih olacak gibi duruyor  :smiling:
Brunei, Brumerica'yı kurdu, Japonu tokat manyağı yaptı. Japon'un aztec'in vassalı olması traji komik bir durum oldu  :smile:
Nogay litvanya ile müttefik olup musovy'i yemeye başladı. Yeterince güçlenince Osmanlıya kafa tutmayı deneyecek gibi.
Viyanagar oldukça iyi bir konumda ve gittikçe güçleniyor ama benim favorim Qing of the north Wizzington  :up:
Ara
Bizim multilerdeki "Her oyuncu kendi ülkesinin çıkarı oynaz" ifadesi Paradox multilerinde yok. Üstelik müttefiklikte çıkar yerine arkadaşlık da bizdekilerden fazla. Komşu devletlerin birbiriyle müttefik olması veya Brunei'nin Hindistan'daki DDRJake'in savaşına askerle destek olması olağan bir durum.
Ayrıca savaşı kazanıp kaybetmek yerine düşmanına en fazla zarar verme fikri hakim. Bu da sanırım yeni mekanikleri (ör:devastation) göstermek için. Büyük Hindistan savaşında hem kazanan, hem de kaybeden tarafın tamamen işgal altındaydı.
Oyundaki favorilerim ise şimdiye kadar dereceleri olmasa da Brunei (Da9L) ve Dai Viet (Ihki)
Ara

17. bölüm yüklenmiş.
GDC vesilesiyle bu hafta oyun olmayacak.

Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.